Prijavite se: Make up natjecanje – Ledena ljepota!
Piše: redakcija On 29 sij., 2016 At 08:42 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Profokus | With 0 Comments

Profokus…

Ledena ljepotaU organizaciji Učilišta Profokus na Zagrebačkom Velesajmu nastavlja se desetogodišnji niz održavanja make up natjecanja. Stručni tim Učilišta Profokus i ove godine je osmislio temu natjecanja s vrlo zahtjevnim elementima i beskonačnu inspiraciju ljepote okovanom ledom. Žiriju će biti predstavljeni najbolji radovi vizažista koji sadrže kreativan make up kao i savršenu podlogu, izraženu skulpturu lica, naglašene oči i definirane usne te make up sa scenskim elementima.
Ledena ljepotaMake-up natjecanje s temom ‘Ledena ljepota‘ održat će se u petak 11. ožujka 2016. godine s početkom u 14,00 sati u sklopu Zagrebačkog velesajma sajma ‘Dani ljepote & fitnessa 2016‘. Na natjecanje se mogu prijaviti učenici srednjih škola: kozmetičari, vizažisti, frizeri stilisti i svi vizažisti amateri koji su spretni u uljepšavanju lica. Nema naknade za sudjelovanje na natjecanju.
Zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju šalju prijave s fotografijama najkasnije do 28. veljače 2016. godine na mail adresu organizatora. Fotografija mora sadržavati prijedlog make-upa na modelu, u skladu s temom natjecanja.
Po pristiglim prijavama ocjenjivački žiri odabrat će natjecatelje koji će sudjelovati na natjecanju 11. ožujka 2016. Rezultati prednatjecanja pristići će na mail adresu odabranih natjecatelja sa važnim uputama.
Više informacija, obrazac za prijavu i prijedlozi izgleda make-upa na zadanu temu: ‘Ledena ljepota’, zainteresirani mogu pogledati na linku.
Prihvatite izazov. Želimo uspjeh svim natjecateljima u osvajanju nagrada, kao i ono najvažnije: stjecanje iskustva i novih poznanstava.

Foto: Profokus

comment closed