fbpx

Profokus i Studio Aromedica: Radionica izrade prirodne kozmetike

Zagreb…

Profokus i Studio AromedicaUčilište Profokus i Studio Aromedica organiziraju dvodnevnu radionicu za izradu prirodne kozmetike pod vodstvom dr. Valtera Ajmana, u kojoj će svi sudionici kroz rad u malim grupama i pod stručnim mentorstvom dobiti priliku uvjeriti se u nebrojene prednosti prirodne kozmetike te steći praktično znanje izrade širokog spektra kozmetičkih preparata.
Učilište Profokus i Studio Aromedica organiziraju dvodnevnu radionicu za izradu prirodne kozmetike pod vodstvom dr. Valtera Studio AromedicaAjmana, u kojoj će svi sudionici kroz rad u malim grupama i pod stručnim mentorstvom dobiti priliku uvjeriti se u nebrojene prednosti prirodne kozmetike te steći praktično znanje izrade širokog spektra kozmetičkih preparata.
Sav materijal za rad je osiguran, te svi pripravci izrađeni na radionici ostaju polazniku.
Polaznici će na radionici saznati zašto se preporučuje prirodna kozmetika, koje sirovine se koriste i zašto. Izradit će preparate poput kreme za lice prema tipu kože, mlijeko za tijelo, peeling, maske za lice, balzama za usne, gela za tuširanje, paste za zube, pakunga za kosu, šampona za kosu itd. Trajanje radionice je 14 sati, s naglaskom na praktični dio izrade. Polaznici dobivaju i materijale s teoretskim gradivom i recepturama. Više informacija o terminu upisa i planu radionice pročitajte na linku.

Foto: Profokus – Studio Aromedica