fbpx

Finalistice make-up natjecanja Unicorn Magic

Zagreb…

Unicorn Magic– Učilište Profokus poziva vas na jedinstveno Make Up natjecanje s temom ‘Unicorn Magic‘ u sklopu Dana ljepote i fitnessa 2018. Natjecanje će se održati na glavnoj pozornici sajma u paviljonu broj 9 u petak 09. ožujka 2018. godine s početkom u 14.00 sati, pa pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i podrže mlade vizažističke nade – pozivaju iz Učilišta Profokus.
Sutra u sklopu Dana ljepote i fitnessa 2018. na Zagrebačkom velesajmu održat će se Make Up Natjecanje s temom ‘Unicorn Magic’ u organizaciji Učilišta Profokus. Na natjecanju će osam finalistica izraditi make up koji su osmislile na zadanu temu, a stručni žiri u sastavu: Sandra Marković – profesionalni vizažist, Kristina Šalinović – top model i vlasnica salona Fen.bar, Lucija Lugomer – model i Zoran Aragović – modni dizajner, vlasnik branda Bite my style, pratit će svaki njihov potez i ocijeniti njihov rad.

Unicorn Magic

Finalistice Make Up Natjecanje s temom ‘Unicorn Magic’:
1. Katarina Beli  pohađa Strukovnu školu u Vukovaru za kozmetičare. Jedan od hobija joj je i šminkanje. Želi se posvetiti kreativnom i umjetničkom zanimanju.
2. Paula Begović – trenutno pohađa Industrijsko obrtničku školu u Virovitici. Smatra se kreativnom osobom te svoju kreativnost izražava šminkanjem i uljepšavanjem drugih.
3. Gabriela Đokić – učenica 4. razreda na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu. Smatra se vrlo kreativnom i motiviranom osobom te ima želju učiti i usavršavati svoje sposobnosti.
4. Tarra Grković – ide u 3. razred Srednje škole Oroslavje gdje se obrazuje za kozmetičarku. Uz školu sudjelovala je i na raznim natjecanjima. U slobodno vrijeme se bavi amaterskim šminkanjem. Ima veliku želju za daljnje usavršavanje u tom smjeru te se nada da će upisati obrazovanje za vizažista.
5. Pia Petrušanec – učenica Srednje strukovne škole u Varaždinu. Vesela je i kreativna osoba. Jedna od vrlina joj je kreativno razmišljanje i osjećaj za ljepotu.
6. Lucija Pišćević – ide u 4. razred Zdravstvenog učilišta u Zagrebu. U slobodno vrijeme bavi se šminkanjem. Vrlo je marljiva i ambiciozna osoba.
7. Mateja Tenšek – završava Školu za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću u Zaboku. Šminkanje joj između ostalog predstavlja veliku strast te se nada da će se u budućnosti nastaviti kreativno izražavati.
8. Ana Vlajnić – studentica Modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Pohađala je osnovnu i srednju glazbenu školu. Kreativna je i ambiciozna te svoju kreativnost izražava crtanjem i slikanjem.

Unicorn MagicDvanaestu godinu zaredom, Učilište Profokus organizira make-up natjecanje za vizažiste amatere kojim želi podržati mlade nade u ostvarenju svojih snova i karijere kao profesionalnog vizažista. Sve finalistice dobit će diplomu o sudjelovanju na natjecanju, a za tri najbolje vizažistice, Profokus je uz pomoć vjernih sponzora osigurao vrlo vrijedne nagrade.
Ovogodišnji sponzori natjecanja su poznati kozmetički brendovi Kryolan, Illamasqua, L.O.V. , Essence, Bioderma koji su kao i prijašnjih godina pripremili zanimljive nagrade za tri najbolja make-upa.

Foto: Press – Profokus