fbpx

Stephan Lupino otvorio izložbu u sklopu Noći muzeja

Lupinizam za autizam – Stephan Lupino

 

– Jako sam zadovoljan velikim odazivom posjetitelja na otvorenje izložbe u sklopu Noći muzeja i što humanitarna akcija pokazuje jako dobre rezultate – rekao je Stephan Lupino za portal Scena.hr.

Stephan Lupino

U sklopu Noći muzeja, u prostoru Gradskog muzeja u Novoj Gradiški, svjetski poznati umjetnik Stephan Lupino jučer je otvorio izložbu u sklopu Noći muzeja. Izložba je nastavak humanitarne akcije Lupinizam za autizam.

Stephan Lupino

– Donirao sam križeve i pet slika te 30 fotografija djece koje sam fotografirao. I vrlo sam zadovoljan, jer se odmah nakon otvorenja prodalo 6 od 10 križeva koje sam donirao – rekao je umjetnik prilikom početka humanitarne akcije u prosincu 2018. godine za portal Scena.hr.

Stephan Lupino

Podsjetimo, umjetnik se odazvao humanitarnoj akciji Udruge za autizam ‘Sunce’ u prosincu 2018. godine, u kojoj je umjetnik donirao svoja djela, kako bi pomogao u prikupljanju sredstava za završetak uređenja i opremanja senzornoga parka.

– Ove godine očekuje me jako puno izložba što me raduje i daje mi motiv da nastavim u duhu Lupinizma – zaključio je Lupino.

Foto: Zlatko Garvanić – Stephan Lupino