Marijana Mikulić – romantična proslava rođendana!

Sretan rođendan…

ZA SCENA.HR: Lijepa glumica prisjetila se i proslava rođendana u djetinjstvu

Marijana MikulićMarijana Mikulić jučer je proslavila rođendan na romantičnoj večeri sa suprugom.
– Teta Mila nam čuva djecu, pa smo malo uživali u romantici. Otkad smo roditelji, to mi je najbolji dar. Vrijeme samo za nas – rekla je lijepa glumica. Marijana kaže da je zadovoljna svojim obiteljskim životom i karijerom.
– Od prošlog rođendana sam snimila film, seriju, u kazalištu Trešnja imala sam dvije premijere, a sada u  studenom premijere za tri snimljena filma, a kuhaju se i novi projekti. Marijana MikulićSamo neka se dalje nastavi u revijalnom tonu. Neka je zdravlja i ljubavi, a svega drugog će biti – ističe Marijana. Glumica nam je ispričala kako je slavila rođendane u djetinjstvu.
– Mama bi nakuhala i napekla svega kao za male svatove. Uvijek bi radila torte kakve smo htjeli. Bilo je puno djece. Obožavala sam lutke, pa je to bio i najčešći dar u djetinjstvu – kazala je Marijana. Glumica se uz osmijeh prisjetila i 18. rođendana.
– Ispred ulaznih vrata me dočekalo 18 crvenih ruža. Šok i nevjerica. Kasnije se pokazalo da je to napravio moj tada najbolji prijatelj jer smo se nekoliko dana prije jako posvađali i nismo razgovarali. To je bila baš slatka isprika – otkrila je glumica za portal Scena.hr.

Foto: Marijana Mikulić priv. album