Nataša Marčetić sjajan spoj talenta i znanja Učilišta Profokus
By redakcija On 13 velj., 2017 At 03:04 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Profokus | With 0 Comments

Profokus…

Nataša Marčetić, ProfokusNataša Marčetić nakon završenog modnog dizajna u Učilištu Profokusu osvaja tržište. Odlična ideja i stečeno znanje potpomognuto pozitivnom energijom Nataše i njezine sestre Tajane otvorilo je put uspjeha ovim mladim poduzetnicama.
– Moja želja baviti se modnim dizajnom bila je povod da upišem školovanje u Učilištu Profokus. Moram naglasiti kako mi je obrazovanje u Profokusu dosta pomoglo, prvenstveno praksa u izradi kroja i šivanju. Danas mi nije problem da svoje ideje realiziram i točno znam što i na koji način ću to postići. Kad dobro poznajte kroj i način izrade ideje same od sebe dolaze i čim više radite tim su ideje bolje i s lakoćom ih proizvodite. To je ujedno šifra da se talent spoji sa znanjem – naglasila je Nataša. Znanje koje je Nataša stekla u Učilištu Profokus, sjajno je spojila sa svojim talentom i svježom idejom.
Nataša Marčetić, Profokus– Tajana i ja smo došle na ideju da kreiramo komercijalnu kolekciju pod nazivom ‘mama i kći’. S obzirom na to da je danas veliki interes odijevanja u paru, ova kolekcija je urodila plodom. U ovo naše vrijeme informacije o modi dostupne su svima, pa tako i djeca na internetu prate što se nosi. Zato često žele imati istu odjeću kao i njihove mame – ističe Nataša. Dodaje da su njihove haljine klasične forme, ali uz svoj prepoznatljiv pečat.
– Uglavnom koristimo različite vrste volančića koji ne izlaze iz trenda. To su haljine u kojima će i po boji i po formi dobro izgledati i mama i kćerka. Ujedno to i je naša ciljana publika, mlade mame i njihova djeca koje s puno veselja i radosti nose odjeću u paru – kazala je dizajnerica. Učenica Profokusa otkrila je i što će se nositi ovog proljeća.
– Za proljeće bi preporučila monokromatski stil, puno intenzivnih boja (tirkizna, ljubičasta, roza, žuta) i kao dodatak puno veselih kombinacija. Važno je što našim proizvodima uvijek dajemo dio osobnog pečata. I mama i dijete se mora osjećati udobno u našoj odjeći. Naše haljine su klasične forme, ali opet drugačije i prepoznatljive. Uglavnom koristimo različite vrste volančića koji jednostavno ne izlaze iz trenda – objasnila je Nataša.

Foto: Press – Foto: Kiara by NT

comment closed