fbpx

Sobočan – održana prva interaktivna izložba

Hrvatska tvrtka Sobočan održala je svoju prvu interaktivnu izložbu u Haburgu

Movo, inovacija hrvatske tvrtke Sobočan prepoznata je i nagrađivana kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu, a sada se svjetskoj javnosti predstavila i na prvoj movo interaktivnoj izložbi održanoj prošlog tjedna u Hamburgu.

To je ujedno i prva izložba hrvatskog dizajna u Hamburgu koja je privukla veliki interes javnosti, kao i struke, posebno arhitektonskih studija, design studija te produkt dizajnera. 

Uz inovativan i moderan dizajn, posebno ih je oduševila funkcionalnost movo premium namještaja koji se savršeno prilagođava različitim prostorima i okruženjima. 

Setove izložbe pripremila je poznata njemačka dizajnerica Irina Grawe, dok je profesionalne fotografije izložbenog postava izradio Jonas von der Hude, jedan od najpoznatijih fotografa u Njemačkoj čije su fotografije krasile naslovnice magazina Vogue, Architectural Digest Magazine, Arcade, kao i najpoznatijih lifestyle magazina u Njemačkoj. 

-Interes javnosti za našu movo izložbu dodatno potvrđuje da vrhunski hrvatski dizajn pripada svjetskom tržištu i da se može ravnopravno nositi s renomiranim svjetskim brandovima. Uz predstavljanje movo premium namještaja u pop-up trgovini u Berlinu i na izložbi u Hamburgu pripremamo i predstavljanja u još nekoliko velikih europskih gradova. Istovremeno, u Sobočanu radimo na novim inovacijama s kojima ćemo nastaviti promovirati hrvatski dizajn izvan granica Hrvatske – istaknuo je Dejan Sobočan, izvršni direktor Sobočana. 

Posjetimo, movo premium kolekcija namještaja dostupna je u sedam različitih modela, a sve ih odlikuje moderan i inovativan dizajn te funkcionalna izvedba jer zauzimaju minimalan prostor, uz vrlo jednostavno sklapanje prostora za rad i mobilnost. 

Osim funkcionalnosti koju pružaju, izvedeni su na način da se nakon rada vrlo jednostavno pretvaraju u moderan dizajnerski element. Svaki od modela je mobilan, sklopiv, opremljen strujnom kutijom i spremištem te ima mogućnost zaključavanja. 

Foto: Jonas von der Hude