fbpx

Novčane nagrade: Foto natječaj ‘Volim Samobor’

Natječaj…

Volim Samobor– Turistička zajednica grada Samobora poziva kreativce da se prijave na foto natječaj ‘Volim Samobor‘ za najbolju fotografiju prirodnih ljepota, kulturne i prirodne baštine te manifestacija s područja grada Samobora. Svrha natječaja je fotografijom prikazati Samobor kroz sva godišnja doba, te ga promovirati kao turističku destinaciju – pozivaju iz Turistička zajednica grada Samobora.
Foto natječaj je otvoren od 3. ožujka do 30. studenog 2017. godine, a nakon završetka foto natječaja tročlani stručni žiri će odabrati najbolje fotografije, a nagrađene fotografije bit će objavljene na službenoj internetskoj stranici Turističke zajednice grada Samobora: www.tz-samobor.hr.
Nagrada za 1. mjesto po završetku foto natječaja je novčani iznos od 4.000,00 kuna, za 2. mjesto nagrada u novčanom iznosu od 2.000,00 kuna i za 3. mjesto nagrada u novčanom iznosu od 1.000,00 kuna.
Sudionici: svi fotografi/kinje, amateri/ke i profesionalci/ke zaljubljenici u Samobor.
Tema fotografije ‘Volim Samobor’ omogućuje autorima/cama široki kreativni izražaj. Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području grada Samobora s njegovim prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom, dok na fotografijama događanja i manifestacija mora biti vidljiv samoborski karakter. U obzir će se uzeti i fotografije snimljene tijekom zime 2017.

Uvjeti i način predaje fotografija:
– Svaki/a autor/ica može poslati neograničen broj fotografija.
– Fotografije se predaju isključivo e-mailom na ivana.kokot@samobor.hr, uz navođenje osobnih podataka (ime i prezime, adresa, e-mail adresa i broj telefona).
– Fotografije moraju biti isključivo u digitalnom obliku, u JPG formatu visoke kvalitete – minimalnih dimenzija od 2500 do 3500 piksela (visina iii širina fotografije), rezolucije 300 dpi (fotografija može biti snimljena i analognim fotoaparatom, no u natječaju treba biti prijavljena u digitalnom obliku).

Foto: Press