fbpx

Seksi Maja Šuput u kreaciji Kristine Burje!

maja suputMaja Šuput jučer je na Rujanfestu nastupila u zanimljivoj kreaciji dizajnerice Kristine Burje. Kreacija se sastoji od tri dijela – body od finog tila boje kože s kožnom aplikacijom u obliku ruke na grudima, crne suknje od umjetne kože te podsuknje od crnog točkastog tila. Pažnju je posebno privukao gornji dio kompleta. Dizajnerica nam je otkrila ideju kreacije.
– Tražili smo nešto što će zaintrigirati. Radi se o nečem vrlo hrabrom, a slične kreacije već postoje u mom dizajnu. Radi se o apstraktnim detaljima na grudima, a ruke su samo dio zabavne igre na kostimu. Kvalitetno se uklopilo u cijeli styling zahvaljujući stilistici Morani Mamić, a Maja to savršeno zna nositi – objasnila je Burja. Dodaje da Maji savršeno pristaje taj ‘outfit’ jer je poznata po svojoj veseloj osobnosti i takvu kreaciju može prezentirati na pravi način.
– Kostimografija je moja velika ljubav te sam odlučila jedan aspekt svog dizajna posvetiti izradi komada idealnih za pozornicu. A u skladu s time skicirala sam niz idejnih rješenja pa je tako krenula i suradnja s Majom. A uz vodstvo stilistice Morane odabrale smo skicu kostima – istaknula je dizajnerica. Ponovila je kako je Maja idealna žena za ovu kreaciju.
– Ona je prekrasna mlada žena puna duha i prati svjetske trendove, a to je upravo ono što smo željeli postići – zaključila je dizajnerica Burja.