fbpx

Supertalent: Barhazard, Hartić, Kristina, AKA Crescendo…

Show…

Adrenalin, uzbuđenje i napetost u četvrtoj emisiji showa Supertalent – uživo

SupertalentMalci, Lana i pas Vicky, Transform Crew, Step’n Jazz, Erik Balija i Jelena Znaor svoje mjesto u finalu Supertalenta već su osigurali, a koje dvije točke će im se pridružiti nakon četvrte polufinalne emisije Supertalenta uživo, doznat ćemo ove nedjelje na Novoj TV.
Vidjet ćemo nove, uzbudljive točke koju su natjecatelji marljivo pripremali. Definitivno atraktivan nastup ponudit će snažni momci iz grupe Barhazard čija je točka ‘Nightmare’ zamišljena kao spoj street workouta i glume, a ujedno je i nastavak na audicijsku koreografiju. S njima trenira i Petar Bruno Basić koji će i ovoga puta svojim isklesanim tijelom mamiti izdahe dok će se vješto izvijati na šipci za ples.
Puhački orkestar KUD Hartić nije polagao velike nade u svoj nastup na Supertalentu, no on se svidio žiriju. Za svoj nastup u polufinalima odabrali su pjesmu Another Brick In The Wall od Pink Floyda. Osamnaestogodišnja Kristina Špoljarić iz Osijeka kaže kako od ovog nastupa očekuju da joj se otvore neka nova vrata te ističe kako jedva čeka da pokaže što može. A jedva čekaju stati na binu i talentirani studenti iz Zadra okupljeni pod imenom AKA Crescendo, koji svoj ulazak u polufinale putem zlatne ulaznice duguju Martini.
Prva generacija plesačica na svili u Zagrebu, djevojčice iz plesne skupine Traumatic Arts donijet će nam nešto sasvim spektakularno. Njihova točka zove se ‘Drvo života’ a motiv će biti likovi iz filma Avatar. Nastup pantomimičara Frane Medena bavit će se nultom točkom u prostoru, a sve će sve odvijati kroz susret. Lege su za nastup pripremili dulju priču s više elemenata, a nadaju se da će se Slavonci primiti mobitela i glasati za njih.
Arijana Moranjkić sve je ostavila bez daha svojim plesnim pokretima, a i ovoga puta nastupit će sama. Kazališna garderobijerka Anđela Fajt iz Karlovca kaže kako već par dana uoči nastupa na Supertalentu ne mođže spavati. Ovoga puta će otfućkati ‘Amazing Grace’ koja za nju predstavlja najljepšu melodiju na svijetu i želi je pokazati svima.
Ne propustite četvrtu polufinalnu emisiju Supertalenta uživo ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Foto: Press