fbpx

Ne propustite: Trešnjevački dječji karneval

CeKaTe…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

dječji karneval– S veseljem Vas pozivamo na Trešnjevački dječji karneval ove nedjelje, 19. veljače od 18.00 sati u dvoranu Centra za kulturu Trešnjevka – pozivaju organizatori.
I ove godine, već tradicionalno, ‘Trešnjevački dječji karneval’ organiziran je za djecu i roditelje s Trešnjevke, ali i drugih zagrebačkih četvrti te organizatori pozivaju da ovu nedjelju provedete u vlastitim maštovitim kreacijama u velikoj dvorani Cekate-a, pod svjetlima pozornice.
dječji karneval– No prije samog predstavljanja nagrađenih maski, zabaviti ćemo se uz program na pozornici. U programu sudjeluje dječji zbor, Cirkoramin dječji inkubator sa demonstracijom vještina, te predstava ‘Sportivo’ udruge Razbribriga. Za najoriginalnije kostime i maske pripremljene su zanimljive nagrade. Ne zaboravite, kod nas se potiče kreativnost, te se nagrađuju oni najsamostalniji i najmaštovitiji, koji će naprosto od priručnih i pronađenih materijala i za malo novaca napraviti čudo – kažu organizatori.
Istovremeno, u galeriji se može pogledati izložba plakata s dosadašnjih fašničkih zbivanja CeKatT-a, te radovi nastali na cekateovim radionicama oslikavanja maski. A nakon svega, slijedi krafna za svako dijete.
Cijena ulaznica za program u dvorani: 20.00 kn.

Program:
Od 16.00 sati: radionica oslikavanja maski za djecu i roditelje
Od 17.00 sati: žiriranje za najmaske
Od 18.00 sati: program u dvorani (Cirkoramin inkubator, dječji zbor, Udruga Cirkorama s predstavom ‘Sportivo’)

Foto: Press