Švedski brend Barnängen oduševio poznate Hrvatice
By redakcija On 5 pro., 2017 At 05:15 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Barnängen, iz rodnog Stockholma stigao u Hrvatsku

Antonija Stupar Jurkin, Nevena RendeliŠveđani smatraju da se ljepota stvara u trenutku kad se osjećate ‘baš kako treba‘ – pouzdano, autentično i uravnoteženo. Jedan od legendarnih kozmetičkih brendova kraljevine na sjeveru Europe, Barnängen, iz rodnog Stockholma stigao je u Hrvatsku i na šarmantnom brunchu, nadahnutom švedskim stilom življenja, okupio je brojne poznate obožavateljice kvalitetne kozmetike i njege. Antonija Stupar Jurkin, Nevena Rendeli, Ana Maras Harmander, Vanda Winter, Anita Dujić, Petra Kurtela, Tara Rosandić i brojni drugi uživali su danas na predstavljanju brenda u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici ‘Magnolia‘, vlasnice Jasmine Bagarić.

Barnangen, Ana Harmander, Vanda Winter, Anita Dujić, Petra Kurtela

MagnoliaČuveni Barnängen kruti sapun po kojem je tvrtka postala poznata, lansiran je 1873. godine. Proizvodio se ručno, a proizvodnja jednog sapuna trajala je i do 10 dana. Od 1876. godine Barnängen je zvanični dobavljač kraljevskog dvora. Od tada ovaj brand odlikuju izvorni i nježni proizvodi za njegu tijela, koji pružaju osjećaj čistoće i njege nadahnute prirodom, a generacije Šveđana koriste ih i vole i dan danas.
Barnängen je brand koji se vodi popularnom švedskom riječi – lagom, a upravo ona najbolje opisuje središte ravnoteže, sretnu sredinu i pristup ‘baš kako treba’. Vođen ovom mišlju, tradicionalni švedski brand u stvaranju svojih proizvoda spaja sastojke nadahnute prirodom nordijskog sjevera i švedskom estetikom. Proizvodi su bogati, a lagani, oživljavaju, ali i opuštaju, njeguju, ali i osvježavaju. Istovremeno su snažni, ali i Jasmina Bagarićnježni, sve što tražimo u svakom kozmetičkom proizvodu. Balzami, kreme i losioni za tijelo te ulje i gelovi za tuširanje i kupanje u dvije proizvodne linije, Nordic Care i Nordic Rituals, pravi su spoj prirode i znanosti, nadahnuti švedskom prirodom i klimom, a oblikovani prema nekim od najstarijih švedskih tradicija. Sastojci inspirirani nordijskom prirodom podsjećaju na švedski krajolik, svjetlo, more i šumu koji stvaraju jedinstvenu oazu rijetkih i raznovrsnih biljaka, trava i hranjivih sastojaka u koje se Šveđani pouzdaju i koriste ih stoljećima. Kao rezultat toga, Barnängen proizvodi za njegu tijela sadrže ikone nordijske prirode poput močvarne jagode, breze i bazge, pomiješane sa znanstveno potvrđenim formulacijama koje kožu štite od isušivanja i iritacije kao što je već poznati sastojak Cold Cream, recept naslijeđen od nordijskih predaka.

Barnangen
Izbor kozmetike s dodanim mirisima koji odaju počast nordijskim ljepotama, simbolima ženstvenosti i stila, potpuno se uklapaju u Barnängen misiju – pružanje uravnotežene njege za divno uravnoteženu kožu. Budući da je doživljaj prirode važan dio nordijskog života i nit vodilja izrade svakog Barnängen proizvoda, ljubiteljice dnevne rutine njege tijela sada će biti sretnije no ikada jer mogu pružiti koži ljubav na švedski način.

Foto: Scena.hr

comment closed