fbpx

Jelena Rozga: Moderna žena svijetom korača srcem i razumom!

Ženska himna…

Jelena Rozga– ‘Moderna žena’ ovim svijetom korača srcem i razumom, potrebno nam je i jedno i drugo u životu. Srce da znamo tko smo… razum da ostanemo to što jesmo – kratko je Jelena Rozga opisala Modernu ženu u čijim stihovima se pronašla svaka žena, bar jednom u životu, što i je razlog spontanog nadimka ‘ženska himna’, koju je pjesma dobila.
Nakon pet godina, Jelena Rozga obradovala je svoje slušatelje u vidu trećeg solističkog albuma zanimljivog naziva ‘Moderna žena‘. Kombinacija elegantnog prizvuka nekadašnjih melodija grupe Magazin i današnjih ‘modernih’ nota, ovaj album čini, po prvim prognozama, Jelenino najbolje djelo do sada. Album je prošlog tjedna najavljen prekrasnom baladom ‘Pismo glava’ koja je do sad zabilježila već impozantan broj pregleda na YouTube kanalu, koji očigledno ne prestaju rasti iz dana u dan.
Danas je točno u podne na svom kanalu predstavila spot za pjesmu po kojoj album i nosi naziv ‘Moderna žena’.

jelena-rozga

Osim što je pjesma već prozvana ‘ženskom himnom’, zanimljiv su i kostimi koje Jelena nosi u spotu koji šalju poruku kako moderne, tako i moćne žene. Ostale pjesme nam ostaje da preslušamo, a većina njih kako se pretpostavlja, naći će se na ‘repeatu’.
Album potpisuje provjerena ekipa glazbenih znalaca, bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić, Pero Kozomara, Dušan Bačić i po prvi put Saša Lazić.

Foto: Press