Umjetnik i performer Damir Nikšić u Dubrovniku!
By redakcija On 15 sij., 2015 At 08:55 AM | Categorized As LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Noć muzeja…

Posljednji vlak Damira Nikšića u Noći muzeja u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Damir NikšićUmjetnička galerija Dubrovnik i ove godine je za sve posjetitelje pripremila poseban program za Noć muzeja, koji će se obilježiti u petak, 30. siječnja 2015. godine. Publiku će u 20,00 sati dočekati svjetski poznati video-autor, konceptualni umjetnik i performer, Damir Nikšić iz Sarajeva, koji na zabavan, a nadasve kreativan način obrađuje teme koje bi se trebale ticati svih nas.
Program pod nazivom Posljednji vlak, podnaslova Caramelle non ne voglio più! objedinjuje glazbu, video-radove i performanse autora šire poznatoga po radovima The Conductor, Pablo’s Rock, Pronađi službeno lice, O kapitalima, Poremećaj, Sarajevski salon, Holiday Art Market itd.
Uz ovaj jedinstveni program koji će se izvoditi u prizemnom dijelu muzeja na Pločama, posjetitelji će moći istu noć pod stručnim kustoskim vodstvom s početkom u 21,00 sati obići i retrospektivnu izložbu povodom 100. godišnjice smrti velikana hrvatskoga slikarstva Miroslava Kraljevića, koja je u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik otvorena do nedjelje, 8. veljače 2015. godine.
Obilježimo zajedno Noć muzeja!

Foto: Press

comment closed