fbpx

Poznata su imena 16 natjecatelja The Voice Hrvatska

Zagreb…

Dvoboj The Voice Hrvatska

Voice HrvatskaDvanaest parova stali su pred mentore i publiku u emisiji Dvoboja The Voice Hrvatska. Bili su svjesni da u nastavak natjecanja prolazi samo jedan iz para, ali i da svaki mentor može preuzeti po jednoga natjecatelja iz drugih timova i dati mu prolaz u emisije uživo. Emisija Dvoboja donijela je do sada neviđenu emociju i suze kako u natjecateljskim tako i u mentorskim redovima. U uvodu emisije vidjeli smo koliko je natjecateljima izazovno nastupiti u dvobojima, najavili su suze, ali i borbu do kraja. Najavili su kako im nije svejedno, a neki potvrdili i da je za njih već audicija bila pobjeda. Zajednički su na početku izveli ‘We are the champions’ Queena, i emotivnom izvedbom podignuli na noge mentore i publiku u studiju.
– Spremni jesmo, ali da možemo biti u potpunosti spremni ne možemo – kazao je mentor Ivan.
– Samo sam lutka u svjetlucavoj haljini i nadam se da ću proraditi uskoro – kazala je Vanna iskazujući nervozu i strepnju.
Mija Mihanović, Karlo Vudrić, Maria Florencia, Vinko Ćemeraš, Darija Ramljak, Goran Orešković, Adriana Vidović, Tea Lovreković, Petra Roško, Vjekoslav Banovčić, Jakob Grubišak, Filip Rudan, Albina Grčić, Dora Juričić, Josip Palameta i Bernarda Bobovečki idu dalje u natjecanje.
Tako su popunjeni svi timovi i poznata su imena 16 natjecatelja koji će od sljedeće subote nastupati u emisijama Uživo u kojima će se boriti za naklonost mentora, ali i gledatelja koji će sudjelovati i glasati putem poziva i SMS poruka.

Foto: Press – Dario Njavro/HRT