fbpx

20 godina karijere: Ivica Skoko: Bacam se u vode u kojima još nisam bio

Dizajner…

Planovi, ambicije i ljubav prema kuhanju

Ivica SkokoJedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Ivica Skoko, odlično se snalazi u kuhinji. Voli kuhati, a da je odličan kuhar dokaz su i dvije pobjede u kulinarskim emisijama.
– Obožavam pripremati ribu i plodove mora. Jako volim eksperimentirati i kombinirati – rekao je dobro raspoloženi Skoko. Dizajner je prekjučer uživao u ukusnoj večeri na predstavljanja noviteta brenda Somat. Skoko nam je otkrio kako obožava večere kod Alke Vuice.
Ivica Skoko– Volim druženja kod Alke Vuice. Ona sjajno kuha. Alkine večere su ukusnije, nego jela u vrhunskim restoranima – ističe Skoko. Dodaje kako je došao u godine kad se zasitio izlazaka u noćne klubove, pa sad više uživa u druženju s prijateljima uz ukusnu hranu, vino i dobru glazbu. Dizajner će na ovogodišnjem Fashion.hr-u proslaviti 20 godina svoje karijere. Kaže da je zadovoljan svojom karijerom, no ističe da još uvijek ima velike ambicije i planove. A trenutno radi jedan veliki projekt.
– Idem u vode u kojima još nisam bio, a to je dizajn sportske odjeće. Tako ćete uskoro na modnoj pisti vidjeti sportsku odjeću s potpisom Ivice Skoke – otkrio je Skoko za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr