Ivica Skoko: Back to black #RethinkFashion
By redakcija On 16 lis., 2019 At 05:30 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Back to black – nova kolekcija Ivica Skoko uskoro na pisti Bipa FASHION.HR-a

Ivica SkokoModni dizajner Ivica Skoko svojim predivnim kreacijama, u kojima gotovo uvijek dominiraju večernje toalete, oduševljava i ovog puta na pozornici Bipa FASHION.HR-a. Skokina zimska kolekcija bit će doista dramatična – crne večernje toalete izmjenjivat će se s puderastim kreacijama nježnog prizvuka, a naglašenoj senzualnosti kolekcije pridonose i provokativni prorezi. Skoku s pravom možemo nazvati doajenom hrvatske mode, a novu će kolekciju predstaviti pod pokroviteljstvom Perwolla koji svoju novu kampanju predstavlja uz poruku #RethinkFashion.
Revijom koja će se održati u srijedu 23. listopada na Zagrebačkom velesajmu u Paviljonu 8, omiljeni dizajner brojnih poznatih predstavit će najbolje od svog modno umjetničkog opusa. U zimskoj kolekciji Ivica Skokopredstavit će modu bogatu večernjim haljinama, no iznenadit će nas i neki moment modela midi dužine. Ključna boja kolekcije je crna, ali pojavit će se i pokoji model dimno sive i puderaste, točnije popularne nude boje. Ivica Skoko u novoj kolekciji pokazuje komade koji malo toga prepuštaju mašti – toalete i haljine s prozirnim elementima, svjetlucavim modnim dodacima te raskošnim aplikacijama. Omiljeni dizajner poznatih Hrvatica otkriva svoju inspiraciju:
– Prezentiram kolekciju dugih gala večernjih haljina, no provući ću i nekoliko modela midi dužine. Vraćam se svojoj omiljenoj crnoj i bogato vezenim čipkama uz kombinaciju materijala zanimljive teksture, ali bit će tu i sive i bež koja nam se odlično uklapa. Čipka je bogato ukrašena staklenim perlama i kamenčićima te ima dosta ručnog rada. Kolekcija je pomalo dramatična i tamna s naglaskom na siluetu. Također, kolekcija je vrlo ženstvena te u istom trenu odvažna s obzirom da se poigravamo punim i prozirnim elementima – ističe Ivica Skoko.
Da je riječ o glamuroznoj kolekciji, pokazuju i prvi vizuali koje potpisuje Zvonimir Ferina. Nova muza Ivice Skoke predivna je manekenka i Katarina Mamić, kojoj odgovara uloga filmske dive u svečanim i prije svega dramatičnim večernjim haljinama.

Foto: Press – Zvonimir Ferina

comment closed