fbpx

Ecija Ivušić: 2017. bila je godina otkrivanja, sad sam spremna za pravu ljubav

Za Scena.hr…

Lijepa voditeljica kaže kako je ova godina bila puna životnih prekretnica. Raduje se novom poslu na radiju, a nada se da će joj se u 2018. godini dogoditi prava ljubav

Ecija Ivušić

Ecija Ivušić– Uskoro ću raditi na radiju. To je drugačiji medij od televizije, pa se sad pripremam za novi posao. Radim i na nekim projektima. Puno sam energije uložila u te stvari, pa ću ove božićne i novogodišnje blagdane iskoristiti da se odmorim – otkrila je Ecija Ivušić ekskluzivno za portal Scena.hr. Lijepa voditeljica kaže kako još ne zna gdje će proslaviti doček Nove godine, ali ipak nešto zna…
– Nekako se dogodilo da sam doček 2017. godine prespavala, ali doček 2018. godine neću prespavati. To je sigurno. Ove godine sam imala puno prekretnica. Valjda je trebala doći takva godina, ali mislim da će 2018. godina biti moja godina – zaključila je Ecija. Voditeljica nam je otkrila što želi da joj se ostvari u 2018. godini.
– Stvarno želim da mi se ostvari ljubav. Mislim da je vrijeme da se to ostvari jer sam dvije godine sama. Nikad nisam ovako dugo provela sama sa sobom i mislim da sam sad stvarno spremna za ljubav – naglasila je Ecija. Dodaje da je u tom periodu puno naučila o sebi.

Ecija Ivušić
–  2017. godina bila je godina otkrivanja sebe. I sad je vrijeme za pravu ljubav – zaključila je Ecija za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr