Preindl: Vjenčanje je bilo ispod otvorenog neba kako bi nas vidjeli oni kojih nije bilo
Piše: Gordana Malašić Lazić On 2 srp., 2016 At 12:36 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Slavi deset godina braka…

Za portal Scena.hr Ines se prisjetila vjenčanja te otkrila koje kvalitete kod svog supruga najviše voli

Ines Preindl Radišić, Krešimir RadišićInes Preindl Radišić i Krešimir Radišić uz romantičnu večeru jučer su proslavili deset godina braka. Vlasnica PR agencije i bivša voditeljica supruga je upoznala 1998. godine i ljubav među njima bila je na prvi pogled. No kaže kako nije u početku njihove veze bila sigurna je li on muškarac njezinog života, ali se nadala. Osam godina kasnije, Ines se udala za Krešimira.
– Imao je sve osobine koje volim i danas kod njega. Osvojio me svojom mirnoćom, smislom za humor i što sam se uvijek osjećala sigurnom uz njega, a to je tako i danas. Zaprosio me u Rimu, bilo je romantično – prisjetila se Ines. Dodala je kako su nedavno ponovno posjetili Rim te odveli sina Vita na Ines Preindl Radišić, Krešimir RadišićInes Preindl Radišić, Krešimir Radišićmjesto prosidbe. Ines uživa u braku te otkriva koje kvalitete posebno voli kod svog supruga.
– Odgovoran je i dobar otac. Nema veće privlačnosti od toga kad vidiš da muškarac ozbiljno prihvaća svoju ulogu u životu jednog malog bića koje je plod jedne ljubavi. Mene to i dalje najviše privlači kod njega – ističe Ines. Za portal Scena.hr Ines je otkrila o čemu razmišlja dok gleda fotografije s vjenčanja.
– Bio je to divan dan, pun emocija, ispod otvorenog neba kako bi nas vidjeli oni kojih nije bilo – sjeća se Ines.

Foto: Ines Preindl Radišić priv. album

comment closed