fbpx

Preindl: Vjenčanje je bilo ispod otvorenog neba kako bi nas vidjeli oni kojih nije bilo

Slavi deset godina braka…

Za portal Scena.hr Ines se prisjetila vjenčanja te otkrila koje kvalitete kod svog supruga najviše voli

Ines Preindl Radišić, Krešimir RadišićInes Preindl Radišić i Krešimir Radišić uz romantičnu večeru jučer su proslavili deset godina braka. Vlasnica PR agencije i bivša voditeljica supruga je upoznala 1998. godine i ljubav među njima bila je na prvi pogled. No kaže kako nije u početku njihove veze bila sigurna je li on muškarac njezinog života, ali se nadala. Osam godina kasnije, Ines se udala za Krešimira.
– Imao je sve osobine koje volim i danas kod njega. Osvojio me svojom mirnoćom, smislom za humor i što sam se uvijek osjećala sigurnom uz njega, a to je tako i danas. Zaprosio me u Rimu, bilo je romantično – prisjetila se Ines. Dodala je kako su nedavno ponovno posjetili Rim te odveli sina Vita na Ines Preindl Radišić, Krešimir RadišićInes Preindl Radišić, Krešimir Radišićmjesto prosidbe. Ines uživa u braku te otkriva koje kvalitete posebno voli kod svog supruga.
– Odgovoran je i dobar otac. Nema veće privlačnosti od toga kad vidiš da muškarac ozbiljno prihvaća svoju ulogu u životu jednog malog bića koje je plod jedne ljubavi. Mene to i dalje najviše privlači kod njega – ističe Ines. Za portal Scena.hr Ines je otkrila o čemu razmišlja dok gleda fotografije s vjenčanja.
– Bio je to divan dan, pun emocija, ispod otvorenog neba kako bi nas vidjeli oni kojih nije bilo – sjeća se Ines.

Foto: Ines Preindl Radišić priv. album