fbpx

UFC-ov spektakl iz Abu Dhabija na malim ekranima: Poirier Vs Khabib

Nova TV…

UFC-ov spektakl iz Abu Dhabija – Dustin Poirier i Khabib Nurmagomedov u subotu na kanalima Nove TV

Dustin Poirier i Khabib NurmagomedovUz atraktivne prijenose okršaja Vatrenih u Slovačkoj i Azerbajdžanu, Nova TV svojim gledateljima u subotu, 7. rujna donosi spektakularnu priredbu UFC 242 iz Abu Dhabija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Prijenos subotnjeg spektakla uživo će biti na portalu GOL.hr s početkom u 20.00 sati, dok će snimka biti prikazana istoga dana u 23.35 sati u programu Nove TV. Prijenos borbi će analizama i komentarima pratiti Stipe Sladoljev i Igor Pokrajac.
UFC bi ovoga puta napokon trebao dobiti i ujedinjenog prvaka kad Dustin Poirier i Khabib Nurmagomedov uđu u najpoznatiji kavez svijeta. Ispred nas je jedna od najvećih borbi godine koja će dati važan odgovor na to u kojem smjeru idu UFC i laka kategorija. Dagestanac Nurmagomedov, koji je u srpnju proglašen najuspješnijim sportašem Rusije, trenutačno u karijeri ima savršeni omjer od 27 pobjeda i nula poraza. Ova borba označava njegov povratak u oktogon nakon suspenzije zbog tučnjave koju je započeo pored oktogona nakon borbe protiv Conora McGregora prošle godine u listopadu. Američki borac Poirier trenutačno ima omjer od 25 pobjeda i pet poraza, ali sasvim će sigurno biti spreman s obzirom na to da ga čeka borba karijere.
U još jednom meču lake kategorije Edson Barboza i Paul Felder, koji su među najatraktivnijim i najboljim borcima do 70 kilograma, odradit će revanš svoje fantastične borbe iz srpnja 2015. kada je Barboza slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Brazilski borac Barboza ima tri poraza u posljednje četiri borbe, dok je američki borac Felder slavio u četiri od posljednjih pet borbi, s tim da mu se taj jedan poraz dogodio pri kratkom odlasku u velter.
U prijenosu iz Abu Dhabija vidjet ćemo još jednu borbu u lakoj kategoriji, između Islama Makhacheva i Davija Ramosa, kao i borbu u kojoj će rukavice ukrstiti teškaši Curtis Blaydes i Shamil Abdurakhimov, a sve skupa otvorit će još jedan meč lake divizije između Mairbeka Taisumova i Carlosa Diega Ferreire.

Foto: Press