fbpx

De Lena: Nova kolekcija ‘Fresh’!

Svježa, nova, drugačija…

De Lena– Kad me pitate za usporedbu dosadašnjih kolekcija i ove nove, moram istaknuti da mi je iznimno drago da sam napravila odmak od svih prijašnjih kolekcija i po mom mišljenju svom nakitu dala novi život i novu dimenziju. Što se tiče dosadašnjih uspjeha, meni kao dizajneru najviše znači što sam imala priliku gledati svoj nakit na ženama svih rasa iz svih krajeva svijeta, to je ono što me posebno raduje jer on i je zamišljen kao nakit za sve žene – rekla je De Lena.
Kako joj i samo ime kaže Fresh svježa, nova, drugačija. Dok je kod dosadašnjih kolekcija prevladavala orijentalna nota, zagasite boje i kompletne forme s puno srebra i zlata, nova kolekcija je prozračna, lako nosiva i lako se kombinira s bilo kojim stylingom.
Prevladavaju jednostavne čiste forme u kombinaciji s fluorescentnim bojama i perlama koje svemu daju dozu luksuza i posebnosti što i je glavna karakteristika ovog nakita.
Kreatorica nakita De Lena svojim jedinstvenim nakitom osvaja simpatije gdje god da se pojavi. Za one koji ne znaju, radi se nakitu od čipke namijenjenom direktnoj aplikaciji na tijelo.

Foto: Press