fbpx

Anita Schmidt – rajsko ljeto na otoku Lesbos!

Grčka…

Glumica kaže da je zakleti nudista, voli putovanja, otkrivati nove okuse, mirise, prostore i ljude

Anita Schmidt– Ovo ljeto, kao i sva ljeta zadnjih 28 godina provodim sa svojim najdražim, životnim i putnim partnerom, suprugom Davorom. Upravo smo se prije nekoliko dana vratili s čarobnog  grčkog otoka Lesbosa – otkrila je Anita Schmidt za portal Scena.hr. Glumica i književnik obožavaju putovati, a s ljetovanja su se vratili puni dojmova.

–  Ljeti kao i cijele godine poseban mi je gušt otkrivati nove okuse, mirise, prostore i ljude. Idealno ljeto sadrži putovanja, putovanja i Anita Schmidtjoš putovanja… – naglasila je Anita. Glumica se prisjetila i ljetovanja na Kubi prije deset godina. Dok je plivala, kaže, često je mislila na morskog psa.
– Morala sam promatrati signalnu zastavicu kod službenog spasitelja plaže, kad je crvena onda je frka i bježi iz vode – otkrila je glumica. Anita kaže kako je zakleti nudista te nema problema sa skidanjem ispred kamere ili na plaži jer se ne srami svog tijela.

Anita Schmidt– Skidanje na sceni ili filmu je zapravo puno lakše nego zaista razotkriti svoju dušu – ističe glumica. Nakon povratka s ljetovanja, Anita uživa u dobrim filmovima,  gušta u kuhanju te isprobava nove recepte. Tako puni baterije za jesen kad je čeka rad na novim predstavama. Anita je i u pregovorima za neke televizijske produkcije.

Foto: Anita Schmid priv. album