fbpx

Anka Mrak Taritaš: Kad dođem doma, prvo pojedem vrata od frižidera, pa onda frižider!

Zdravlje na kvadrat…

Anka Mrak Taritaš– Kad dođem doma, prvo pojedem vrata od frižidera, pa onda frižider i sve što je unutra, i svjesna sam svega toga – rekla je Anka Mrak Taritaš, koja je prvi puta pred kamerama otišla na pregled liječniku i govorila o problemima s visokim tlakom, višku kilograma te stresu na poslu.
Ekipa emisije ‘Zdravlje na kvadrat’ provela je dan s političarkom Ankom Mrak Taritaš. A novinari emisije ‘Zdravlje na kvadrat‘ donose i priču o Hrvatskoj udruzi bolničkih liječnika, njezinoj ulozi i smislu postojanja. Gledatelji ovaj tjedan u ‘Zdravlju na kvadrat’ imaju priliku doznati i koji su simptomi gripe, kako se liječi i koliko gripa može biti opasna.
Ekipa emisije bila je u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici, odakle gledateljima donosi priču o medicinskom čudu: pacijent nakon operacije kralježnice već nakon 15 dana može na posao!
Novinari emisije ‘Zdravlje na kvadrat’ istražili su koliko je vina zdravo popiti, a donose i poraznu činjenicu o oralnoj higijeni u Hrvata. U rubrici ‘Kuhamo zdravo’ gledatelji će ovoga tjedna vidjeti priču o slasticama, prejedanju slatkim i djelovanju slatkog na organizam, a za kraj emisije pokazat će koje se vježbe mogu raditi na otvorenom.
Novo izdanje emisije ‘Zdravlje na kvadrat’ pogledajte u subotu, 3. prosinca, na Novoj TV!

Foto: Press