fbpx

Profokus vas poziva na veliki make up show!

Dani ljepote…

Profokus

Dođite na štand Učilišta Profokus koji se nalazi u paviljonu 9 i smješten je do centralne pozornice. Na sajmu ‘Dani ljepote & fitnessa’ na Zagrebačkom Velesajmu organizirali smo pregršt zanimljivih događanja. Upoznajte se s našim programima koje je verificiralo Ministarstvo obrazovanja i upisuju se u radnu knjižicu. Iskoriste 20% popusta i akciju na upise.

Zvjezdana prašina
U petak 10. ožujka 2017. godine s početkom u 14.00 sati na centralnoj pozornici održat će se tradicionalno make up natjecanje pod nazivom ‘Zvjezdana prašina’. Mladi vizažisti koji nisu profesionalci pokazati će svu vještinu i kreativnost na zadanu natjecateljsku temu. Sve posjetitelje, osim izvrsnog vizualnog užitka očekuju i nagrade te iznenađenja. Možete osvojiti sjajne poklone naših sponzora.
Svakog dana tijekom trajanja sajma, moguće je doći na štand, gdje su vizažistice Učilišta Profokus koje će bez naknade šminkati posjetiteljice.

Profokus

Na štandu će vas čekati i naš Selfie uređaj. Napravite lijepu uspomenu s profesionalnog šminkanja i slikajte se na Selfie-ju ili napravite kratki video. Svi video materijali i fotografije moći ćete vidjeti na našoj Fb stranici!
U subotu 11. ožujka specijalna gošća je Petra Hursa koja će savjetovati i oblikovati obrve tehnikom ‘threading’ – čupanje dlačica koncem.
Iskoristite ovu priliku kako bi vrsna dizajnerica obrva uputila i oblikovala vaše obrve.

Profokus

Tijekom jutra talentirane vizažistice Profokusa pokazat će kako pomoću make upa napraviti drvenog Pinokija.
Tijekom cijelog dana vizažistice Profokusa šminkat će sve koji posjete štand.

Profokus

U nedjelju, 12. ožujka, osim besplatnog šminkanja na štandu Profokusa pogledajte veliki show koji priprema Patricio Alejandro Aguero Marino akademski kipar i svestrani umjetnik koji je suradnik učilišta. Njegov kreativan rad užitak je za oči i poslužit će kao inspiracija svima koji se žele ili se već bave profesionalnim vizažiranjem.
Odaberite jedan od navedenih dana i uz kreativan sadržaj i uživajte u ljepoti make-upa.

I naravno, ne zaboravite se slikati na našem Selfiju!

Foto: Profokus