fbpx

Ante Ćorić: Potpisom za Dinamo ostvario mi se san!

Maksimir…

Dinamo je veliki klub, moj klub i ovo je ostvarenje sna, kaže Ante

Ante ĆorićAnte Ćorić– Ne znam kako bih opisao koliko sam sretan. Ostvario mi se san, potpisao sam za Dinamo, za svoj klub, ostajem doma i jedva čekam sljedeću utakmicu kako bih počeo vraćati ukazano povjerenje – rekao je Ante Ćorić.
Danas je na Maksimiru bilo svečano jer je profesionalni petogodišnji ugovor s najboljim hrvatskim klubom potpisao jedan od najboljih mladih igrača svijeta Ante Ćorić.
– Iskoristio bih priliku i prije svega Anti još jednom zaželio sve najbolje povodom 18. rođendana. Puno zdravlja, sreće, ljubavi i svega što si sam želi – rekao je na početku trener Modrih Zoran Mamić.
– Zahvalio bih se Antinoj obitelji koja nam je iskazala veliko povjerenje i predala nam da se brinemo o njihovom djetetu. Ante je jedan od dva – tri najbolja mlada igrača svijeta i jako smo sretni što smo se dogovorili za višegodišnju suradnju. To jasno pokazuje koliko i kako se voli Dinamo i pokazatelj je svim mladim igračima da upravo Dinamo treba biti klub u kojem će krenuti u svoju profesionalnu karijeru – dodao je Zoran Mamić.
Ante Ćorić– Lijepo je to čuti, puno mi znači kada trener tako govori o meni, ali naravno da trebam to potvrditi i na terenu – komentirao je Ante izjavu trenera GND Dinamo.
Posljednjih tjedana i mjeseci kroz medije se provlačio i mogući odlazak umjesto potpisivanja ugovora, no Ante Ćorić nije imao dvojbi.
– Dinamo je veliki klub, moj klub i ovo je ostvarenje sna svakog zagrebačkog klinca. Oduvijek su svi prema meni korektni, sa 17 godina sam igrao u prvoj momčadi i jednostavno je za mene najbolje ostati ovdje – rekao je Ante na što je trener dodao: – Poznavajući Antu i njegovu obitelj i svim razgovorima koje smo vodili uvijek sam osjećao maksimalan respekt s oba dvije strane. Sve što smo pričali uvijek je bilo ispoštovano i nije bilo razloga sumnjati da tako neće biti u oko potpisa ugovora – zaključio je Ante.

Foto: Press