fbpx

Zoran Mamić: Mladi igrači su naše bogatstvo!

GNK Dinamo…

Nakon pobjede u polufinalu kupa

Zoran Mamić– Iskoristio bih za početak i čestitao Istri na današnjoj utakmici jer znam koliko su problema imali oko kadra. Kao što sam rekao prije utakmice, najvažnije nam je danas bilo proći dalje jer smo i mi imali dosta problema uoči ove utakmice tako da sam zadovoljan što smo to i ostvarili – rekao je Zoran Mamić nakon utakmice.
U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog kupa nogometaši GNK Dinamo pobijedili Zoran Mamićsu u Maksimiru Istru s rezultatom 3:0 te se ukupnom pobjedom u dva susreta (4:0) s lakoćom splasirali u polufinale.
Trener Mamić prokomentirao je i prikazanu igru Ante Ćorića.
– Odigrao je korektnu utakmicu, ali nije to Ćoro kojeg mi znamo i koliko znamo da može. Ipak, treba uzeti u obziro da je prošli tjedan igrao dvije utakmice za reprezentaciju pa je bio istrošen, ali definitivno može i mora više – ispričao je trener pa nastavio o Marku Pjaci koji je protiv Istre bio sjajan:
– On i njegova kvaliteta nisu sporni i svakako nas veseli njegova dobra forma.”
Modri su danas ponovno imali vrlo mladu ekipu pa je tako susret na terenu završilo čak šest igrača mlađih od 21 godinu.
– Jako sam zadovoljan kako odrađuju svoj posao na treninzima i općenito kako se ponašaju tako da će dobiti priliku kada god je to moguće. Svi su tu po zaslugama, naša su velika sreća i bogatstvo je imati plejadu ovakvih mladih igrača – zaključio je Zoran Mamić.

Foto: Press