fbpx

Aukcija dresova igrača Dinama iz utakmice Dinamo – Villarreal

Aukcija iz utakmice Europa lige Dinamo – Villarreal

Trenutak za povijest nećemo gledati u četvrtak 8. travnja samo na maksimirskom travnjaku. Povijesni trenutak imat ćemo i uz online aukciju dresova igrača Dinama iz Europa lige!

GNK Dinamo odlučio je ove prekrasne trenutke obilježiti kroz aukciju dresova igrača iz utakmice četvrtfinala UEFA Europa lige Dinamo – Villarreal!

Villarreal

– U tjednu obilježavanja kampanje ‘More than football Action Weeks’, Dinamo u suradnji s tvrtkom MatchWornShirt donosi aukciju dresova s plemenitim ciljem! Kampanja naziva #Morethanfootball Action Weeks inicijativa je EFDN organizacije čiji je GNK Dinamo član, a za vrijeme koje se dodatno promovira važnost društvene odgovornosti u zajednici. Akcijski tjedni podržani su i od strane organizacija UEFA Foundation for Children i ECA-e.

Nakon utakmice Dinamo – Villarreal igrači Dinama predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem potpisat će dresove koje su nosili upravo u toj utakmici te će ih predati za aukciju, a prikupljeni novčani iznos bit će doniran Zakladi Nema predaje.

Navijači i svi zainteresirani ljubitelji nogometa mogu se registrirati na stranici MatchWornShirt i licitirati za jedan ili više dresova. Dres će na kraju moći kupiti ona osoba koja je ponudila najveći iznos za vrijeme trajanja aukcije.

Svaki dres imat će original oznake (prezime igrača i broj) te oznake UEFA Europa liga natjecanja, uz original potpis od strane igrača. Na aukciji će biti ukupno 25 dresova, uključujući i Dinamove vratare. Početna cijena dresa iznosi 89 Eura – poručuju iz GNK Dinamo.

Aukcija kreće u četvrtak 8.4. u 21.00 sati na web stranici.

Kao special edition za ovu aukciju Dinamo je osigurao dvije matchday majice Dinamo – Villarreal s potpisima cijele momčadi za koje je također moguće licitirati na istoj stranici. Početna cijena pojedine majice bit će 89 Eura.

Prihod od prodaje dresova na aukciji bit će doniran Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo koja će zatim u dogovoru s kapetanom i igračima odlučiti o dodjeli donacije onima kojima je potrebna naša pomoć.

Zaklada Nema predaje kroz svoj rad bavi se humanitarnim radom, donacijama i društveno odgovornim projektima, sukladno vlastitoj misiji, viziji i ciljevima.

O nastavku akcije navijači će moći pratiti na web stranici https://zakladanemapredaje.hr/.

GDJE ĆE BITI AUKCIJA?

Aukcija će biti održana na platformi MatchWornShirt, a dresovi će se s početkom utakmice Dinamo – Villarreal pojaviti na stranici:
www.matchwornshirt.com/club/dinamozagreb

U ponudi će biti svi dresovi s utakmice Dinamo – Villarreal, kako igrača koji će nastupiti, tako i onih igrača koji su u kadru prve momčadi na A listi, ali nisu upisali nastup. U ponudi će biti i dvije potpisane matchday majice.

KADA POČINJE AUKCIJA?

Početak aukcije kreće s početkom utakmice u četvrtak 8. travnja u 21:00h.
Aukcija traje ukupno 14 dana. Zadnji je dan aukcije 24. travnja.

POČETNA CIJENA DRESA I MAJICE?

Početna cijena svakog dresa i matchday majice je 89 Eura, a dostava je bilo gdje u Hrvatskoj, Europi ili svijetu besplatna.

DODATNE INFORMACIJE

Zahvaljujući tome što MarchWornShirt organizacija koristi UV-C svjetlosnu tehnologiju za dezinfekciju dresova, kupnja nošenog dresa ne predstavlja nikakav zdravstveni rizik. MatchWornShirt koristi UV-C svjetlosnu tehnologiju za dezinfekciju bez oštećenja tkanine te jamči očuvanje mrlja od blata i trave koji daju autentičnost dresu nošenom u utakmici.

Postanite i na ovaj način dio Dinamove povijesti, osigurajte za sebe ili svoje najdraže unikatni potpisani dres nekoga od igrača prve momčadi! Proslavimo zajedno ove sjajne povijesne trenutke s našim Dinamom! – zaključuju iz GNK Dinamo.

Foto: Press GNK Dinamo