fbpx

Započela blagdanska čarolija u Milenij hotelima!

Opatija…

Spektakularnim paljenjem lampica na najvećem božićnom drvcu započela ‘Blagdanska čarolija’ u Milenij hotelima

Fotogalerija

Blagdanska čarolija– Bliži se kraju jedna jako lijepa godina tijekom koje smo realizirali brojna zanimljiva događanja i projekte na kojima ćemo sigurno nastaviti raditi i u idućoj godini. Naši gosti i u budućnosti mogu očekivati nove zanimljive sadržaje po kojima već postajemo prepoznatljivi, a kreiramo ih upravo za njih te nam je iznimno drago što ih dobro prihvaćaju i cijene. Osim niza izvrsnih gala koncerata na terasi Milenija i ostalih naših hotela te ‘Great Gatsby Night‘ koji je bio događaj ljeta koji smo po prvi puta, i to iznimno uspješno, organizirali na trgu ispred hotela Royal. Godinu završavamo ovim prekrasnim i atraktivnim događanjem koje se danas održava po drugi puta te će svakako postati tradicionalno. Njime želimo označiti početak blagdanske čarolije, ali prije svega pozvati ljude na druženje u vrijeme blagdana te da uživaju u duhu zajedništva koje ovo doba godine donosi – zadovoljstvo ovim uspješnim događanjem nije krila ni Ranka Gismondi, event manager u Milenij hotelima.
blagdanska čarolijaGromoglasnim odbrojavanjem prisutne publike, uz podršku voditelja i ritam bubnja, paljenjem lampica na velikom božićnom drvcu ‘Opatija’ se već drugu godinu zaredom ovom svečanom ceremonijom priključila najvećim svjetskim metropolama. Događanje u organizaciji Milenij hotela ‘Christmas Tree Lighting’ privuklo je na terasu hotela ‘Continental‘ više od pet stotina posjetitelja koji su imali prilike svjedočiti pravom spektaklu i iznimno bogatom prigodnom programu.
blagdanska čarolijaBožićni duh kroz pjesme dočarali su mnogobrojni vrhunski izvođači koje tijekom cijele godine možemo vidjeti na najpoznatijim terasama i kavanama Milenij hotela, a repertoar su činile najljepše božićne pjesme svijeta u zanimljivim aranžmanima. Nastupili su: Kvartet Veljak, Alba & Leo, By The Way Band, Memento, Passion Play, Tri kralja, Trio Candy, L’Abeille, Dalawa Stories, Damir Kedžo, The Blondes, Voljen Grbac, Vivien Galetta i Vladimir Babin. Zajedničko odbrojavanje i sam trenutak paljenja lampica uz odu ‘Joy to the world’ bili su zaista impresivni, a kao vrhunac večeri nastupila je Martina Majerle koju je u izvedbi ‘All I want for Christmas is You’ pratila dječja plesna skupina Gym Dance. Uz tisuće lampica na prekrasnom drvcu terasu su za kraj čarobne večeri osvijetlile i scenske fontane i bezbroj svjetlucavih konfeta. Zimski mirisi širili su se cijelom terasom i prigodnim štandovima, a posjetitelji su uživali u okusu kuhanog vina, punča, tople čokolade i čaja. Bili su tu i prigodni štandovi sa slatkim čokoladnim proizvodima, a na pivskim kolima moglo se kušati ukusne domaće kobasice i pivo. Uz veliko božićno drvce svečanom blagdanskom ozračju odisala je i atraktivno osvijetljena i dekorirana terasa Continentala uz puno malih i ručno izrađenih ukrasa, kutija za darove, borova.
– U našim hotelima božićni duh i raspoloženje će se osjetiti tijekom cijeloga prosinca kad hoteli obiluju glazbenim programima, manjim zanimljivim događanjima, ‘čokoladnim’ programima povodom ‘Festivala čokolade’, dječjim predstavama, božićnim koncertima, a sve će kulminirati dočekom Nove godine. Nevjerojatno velik odaziv i kolektivna pozitivna energija koja je vladala večeras na terasi hotela ‘Continental’ zaista je na najbolji način označila početak blagdana. Sve naše goste pozivamo da nas prate i do kraja prosinca, ali i u narednoj godini kad su u planu i neki novi projekti i ideje – rekla je Ranka Gismondi.
blagdanska čarolijaDruženje u božićnom ambijentu uz čašu kuhanog vina ili čaja, pravi blagdanski ambijent, nezaobilazno fotografiranje ispred velikog božićnog drvca s maskotom Milenij hotela te vrhunski glazbeni program ispunilo je ovu nedjeljnu večer blagdanskom čarolijom odlično raspoloženim posjetiteljima, a uvjereni smo da će do kraja Adventa, najveća okićena jelka u Opatiji privlačiti mnogobrojne znatiželjnike i goste Opatije.
Bio je to zaista prekrasan uvod u najljepše doba godine, a blagdanska čarolija nastavlja se u Milenij hotelima u prosincu!

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=605]