fbpx

Bruno Petković: Jedva čekam istrčati na teren

Rijeka…

Važnije je da momčad pobijedi nego da ja postignem pogodak, kaže Bruno Petković

– Tamo smo odigrali idealnu utakmicu, dominirali svih 90 minuta protiv reprezentacije koja nije iz nižeg razreda, već ima kvalitetne igrače, To je bila velika stvar, no svaka je utakmica priča za sebe i počinje s 0:0. Na nama je dokazati da smo kvalitetniji i jedva čekam istrčati na teren – rekao je Bruno Petković.
Bruno Petković, napadač hrvatske nogometne reprezentacije, na konferenciji za medije govorio je o svojoj ulozi među Vatrenima, koje očekuje odlučujući okršaj sa Slovačkom.
– Slovačka će se vjerojatno drugačije pripremiti, ali ne bojim se. Radimo svoju analizu, slijedimo izbornikove upute i taktiku. Imam jasne smjernice što i kako trebam raditi na terenu. Imam i dosta slobode biti kreativan na svoj način, i u Dinamu i u Hrvatskoj. Trener i izbornik mi vjeruju, što mi je jako drago, a osjećam se dobro u bilo kojem sustavu. Vidim svoj napredak iz utakmice u utakmicu, pokušavam eliminirati pogreške i razvijati što bolju sinergiju s ostatkom momčadi. Bolja mi je i statistika, no uvijek sam bio timski igrač – važnije je da momčad pobijedi nego da ja postignem pogodak – zaključio je Bruno Petković.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez