fbpx

Cabaret Larise Lipovac Navojec oduševio brojnu publiku

Zagreb…

Larisa Lipovac Navojec u dosad neviđenoj ulozi predstavila novi cabaret

Larise Lipovac Navojec

Larisa Lipovac Navojec– Sadržaj ove izvedbe naslanja se na poznate svjetske mjuzikle poput Cabareta, Fossea, Chicaga, Dreamgirls i ostalih, a koristi cabaretske kazališne principe. Kolaž različitih brojeva i stilskih izvedbi nudi okvir zabavnog kazališta što je i osnovna namjera ove forme – objasnila je svoj kreativni pristup koreografkinja Larisa Lipovac Navojec.
Nova plesna predstava Larise Lipovac Navojec inspirirana je ljepotom i senzualnošću žene, a poznata koreografkinja Larisa Lipovac Navojeczasjala je u dosad neviđenoj ulozi. Cabaret Larise Lipovac Navojec oduševio je brojne posjetitelje pričom i scenografijom inspiriranom ženskim pokretom i osjećajem slobode. Spoj plesa, glazbe i glume rezultirao je izvedbom u kojoj su uživali brojni posjetitelji.
S radom Larise Lipovac Navojec publika je itekako dobro upoznata, pa ne čudi da je talentirana koreografkinja i plesačica ušla u još jedan novi i uzbudljiv projekt, a u svoju izvedbu na zanimljiv i interaktivan način uključila je i publiku. U posljednje vrijeme izrazito popularan, ples je već dugi niz godina najekspresivniji način izražavanja naše poznate koreografkinje čiji su plesni koraci čista umjetnost.
U ovom zanimljivom cabaret nastupu Larisa Lipovac Navojec je ispričala inspirativnu priču kroz lica četiri slične, a opet izrazito različite plesačice. Interakcijom s publikom uz Larisu, plesačice Petra Hajduk, Andrea Hršak i Filipa Ledić prenijele su glavnu poruku slobode i nesputanosti.

Foto: Press