fbpx

Poznati: Puno zdravlja, sreće i posla u 2014. godini!

Novogodišnja čestitka…

Miroslav Ćiro Blažević čitateljima portala Scena.hr poželio je uspješnu 2014. godinu. A najljepši trenutak u prošloj godini bio mu je kad su mu rekli da je ozdravio. Lijepim željama pridružila se i modna dizajnerica Marija Cvitanović.
2014– U 2014. godini želim da ljudi budu dobri jedni prema drugima. Svima želim puno zdravlja, sreće i ljubavi i neka bude uspješnija od prošle – rekla je Marija. Dizajnerica je zadovoljna 2013. godinom jer je to bila godina koja je zaokružila njezin rad. Lijepa voditeljica Vlatka Pokos čitateljima je također poželjela da ih posluži dobro zdravlje u 2014. godini te da svi u 2014. godini imaju posao.
– Svima želim puno zdravlja, ljubavi i poslovnih uspjeha – kazala je zgodna pjevačica Žanamari Lalić. Hana Tabaković otkrila što je obilježilo lanjsku godinu.
– Najbolje to što sam dobila svoju emisiju ‘Hana zna‘. Sretna sam jer su roditelji i prijatelji moje najveće bogatstvo i podrška. Svima  želim puno uspjeha u 2014. godini  – poručila je simpatična Hana. A čitateljima portala Scena.hr poželjela je sve najbolje u 2014. godini i mlada glumica Marija Kolb.