fbpx

Od ponedjeljka: Najbolji dizajneri interijera

Dokumentarna serija Najbolji dizajneri interijera

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 27. rujna 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 15.00 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Najbolji dizajneri interijera.

dizajneri interijera

Zabavna serija Najbolji dizajneri interijera u osam nastavaka uz voditelja Alana Carra predstavlja nam novih deset talentiranih dizajnera koji traže svoje mjesto u užurbanom i zahtjevnom svijetu komercijalnog dizajna interijera.

dizajneri interijera

Natječu se ne bi li osvojili ugovor s jednim od najboljih boutique hotela u Ujedinjenom Kraljevstvu, a koji bi im mogao značiti prekretnicu u karijeri.

U svakoj epizodi dizajneri će dobiti novi izazov te će preinačavati ogledne kuće, urede, hotele, dućane, kućice na plaži, salone, restorane i luksuzne vile za odmor.

Svojim će vještinama i znanjem nastojati stvoriti čaroban dizajn kojim će zadiviti stroge suce. Michelle će svaki put ugostiti po jednog stručnjaka koji će dati savjete i procjenu.

U emisiji Najbolji dizajneri interijera gostuju, među ostalima: Laurence Llewelyn-Bowen, Linda Boronkay, Kit Kemp, Ross Bailey, Sophie Robinson, Abigail Ahern i Matthew Williamson.

U prvoj epizodi serije Najbolji dizajneri interijera pratimo kako se deset kandidata natječe u izazovu da preurede ogledne kuće u Oxfordshireu. Voditelj je Alan Carr, a sutkinja Michelle Ogundehin odlučit će tko nakon uspješno izvršenog zadatka ide u sljedeći krug.

Foto: Press