fbpx

Ćiro Blažević i Cigarilos: Hrvatska se ne pobjeđuje

Hrvatska se ne pobjeđuje – poručuju legendarni Ćiro Blažević i Cigarilos pred EURO 2020

Cigarilos je hrvatski bend koji se prvi put predstavlja s navijačkom pjesmom Hrvatska se ne pobjeđuje u kojoj su ugostili trenera svih trenera, Miroslava Ćiru Blaževića.

Cigarilos

Cigarilos je novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a čine ga ljudi koji su sveprisutni na glazbenoj, ali i društvenoj sceni: Marin Rončević (pjevač i frontmen), Mislav Sirovina (pjevač, producent i skladatelj, Marko Vicković (multiinstrumentalist, producent i skladatelj) i Franjo Valentić (producent i skladatelj).

Cigarilos

Frontmen sastava je ujedno i popularni hrvatski TikToker koji ima 137 000 pratitelja, odrastao je u Švicarskoj, a danas živi u Hrvatskoj. Koncept Cigarilosa je snimati pjesme s glazbenicima iz Hrvatske i zemalja u okolici, u novom aktualnom zvuku s gostujućim ili solističkim izvedbama. Već ovo ljeto namjeravaju izbaciti novi singl s gostom iznenađenja.

Cigarilos

– Hrvatska se ne pobjeđuje – snažna je poruka Ćire Blaževića i benda pred EURO 2020 na koje hrvatska reprezentacija dolazi sa srebrnom medaljom osvojenom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Dva tjedna su ostala do prvenstva, stoga je ovo i najveća podrška Vatrenima na još jednom putu do apsolutne pobjede.

Foto: Press
Video: