fbpx

Djed Božićnjak postavio svoj osobni poštanski sandučić!

ZKL…

Advent u Zagrebačkom kazalištu lutaka

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Djed BožićnjakZagrebačko kazalište lutaka i ove će se godine zaogrnuti blagdanskim ruhom te uz nagradne igre, glazbu i božićne likovne radionice ugostiti i Djeda Božićnjaka, koji je u kazalištu postavio i svoj osobni poštanski sandučić.
U središtu događanja bit će, dakako, izvedbe ‘Božićne priče‘, ali i drugih popularnih naslova kao što su ‘Palčica‘, ‘Maca Papučarica‘, ‘Ježeva kućica‘ i ‘Vuk i sedam kozlića‘.
Pozornicom će prošetati i svima dragi darivatelji: Sveti Nikola i Djed Božićnjak. Ako želite da jedan od njih u sklopu posebnoga blagdanskoga programa nakon predstave donese dar i vašem djetetu, prije predstave donesite dar u službu prodaje i promidžbe. Na daru svakako jasno napišite djetetovo ime. Kupnjom ulaznice za izvedbe vikendom sudjelujete i u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti jednog šarmantnog zmaja, kupon za dvije ulaznice i druge zanimljive nagrade.
Djed BožićnjakUz sve to, u prosincu svako dijete uz kupljenu ulaznicu dobiva i album za sličice s fotografijama iz ZKL-ovih predstava. Sakupljajte sličice, upisujte svoje dojmove i osvojite dvije ulaznice kada popunite album, koji će vam istodobno ostati draga uspomena kao pravi mali kazališni dnevnik.
Ne zaboravite niti sudjelovati u blagdanskim likovnim radionicama koje počinju jedan sat prije predstave i uključene su u cijenu ulaznice, a uz izvedbe Božićne priče nedjeljom od 10.00 sati možete napisati pismo Djedu Božićnjaku ili čestitku dragoj osobi. Program je sponzorirala Hrvatska pošta.
Dočekajte Božić s lutkama, a ulaznice kupite na www.zkl.hr.

Foto: Press, 123rf