fbpx

U nedjelju kreće Online kazalište uživo!

Planet Art – Online kazalište

U Online kazalištu na daljinu u nedjelju, 25.listopada s početkom u 20.00 sati pogledajte komediju ‘Velika Zvjerka’. Ulaznice po cijeni od 39 kuna kupite na linku.
Što je On line kazalište uživo?
Online kazalište uživo možete gledati iz svojeg dnevnog boravka ili gdje god se nalazite umjesto iz kazališne dvorane. Online kazalište uživo otvoreno je svima koji nemaju mogućnost fizički prisustvovati kazališnim predstavama, a voljeli bi to. Predstave se prenose uživo s 4 kamere čime se kazališni doživljaj prilagođava novom mediju koji ih obogaćuje novom dinamikom zadržavajući kazališnu čaroliju. Predstave se izvode u realnom vremenu svake nedjelje u 20.00 sati, počevši od 25. Listopada.

Online

Raspored izvedbi možete vidjeti i ulaznice za streaming po cijeni od 39 kn možete kupiti na linku.
U isto vrijeme predstave je moguće gledati i uživo u samoj kazališnoj dvorani u Kazalištu Mala scena, Medveščak 2, odakle se predstave prenose. Ulaznice za izvedbe uživo u kazalištu moguće je kupiti na linku.

Online

– U prvom izdanju On line kazališta uživo naći će se tri komedije koje su se do sada potvrdile iznimno velikim brojem izvedbi uživo i nalaze se među najizvođenijim komedijama u Hrvatskoj u posljednjih dvadesetak godina. To su: VELIKA ZVJERKA, TKO JE OVDJE LUD? i RITINA ŠKOLA koje će prvim on line prikazivanjima obilježiti 100., 150. i 200. izvedbu. Čekamo Vas s nestrpljenjem kako bismo zajedno zakoračili u novo kazališno doba! – poručuju iz kazališta.

Foto: Press