fbpx

Koncert: The Voice Hrvatska – sjećanja

Danas u 20.10. – The Voice Hrvatska – sjećanja

Hrvatska radiotelevizija (HRT) je tijekom ovogodišnje epidemije koronavirusa uspjela snimiti i tri posebne koncertne emisije The Voice Hrvatska – sjećanja. Prvi koncert snimljen je još u veljači u zagrebačkoj Tvornici. Druga dva koncerta snimili smo pak 1. srpnja na Prisavlju, u vrtu zgrade HRT-a, u atmosferi prvog post-lockdowna.

Voice

– Nakon triju sezona jednog od najprestižnijeg glazbenog formata The Voice Hrvatska zapitali smo se koje uspomene dijele mladi ljudi koji su svoje prve glazbene korake napravili na sceni The Voicea. U pamćenju gledatelja ostale su brojne izvrsne izvedbe, a naši nekadašnji natjecatelji, sudjelujući na trima koncertima The Voice Hrvatska – sjećanja, prisjetili su se svih trenutaka koji su proživjeli na sceni – poručuju s HRT-a.
Prvi koncert kojeg ćete gledati u subotu 5. prosinca u 20.10 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) snimljen je u veljači, dok je još trajala 3. sezona The Voicea Hrvatska.

Voice

Domaćini koncerta u Tvornici bili su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, a brojnim mladim pjevačima iz svih triju sezona „The Voice Hrvatska” na sceni su se pridružili Vanna, Ivan Dečak i Davor Gobac.

Voice

Glazbom ćemo se prisjetiti najboljih nastupa na Audicijama, najboljih Dvoboja, pjesama koje pamtimo iz napetih finalnih emisija, a zajedničkim muziciranjem nekadašnji natjecatelji potvrdit će da ih je glazba povezala na jedinstven način. Napetost, trema, neizvjesnost koja prati svako natjecanje odavno je zaboravljeno jer lijepe uspomene i nova prijateljstva je najvažnije što im je donio „The Voice”.

Foto: Press – Dario Njavro za HRT