fbpx

Damir Poljičak: Ja sam prestravljen potpuno

Show…

Glumac Damir Poljičak o ovotjednom zadatku u showu Tvoje lice zvuči poznato

Damir Poljičak– Ja sam prestravljen potpuno. Suludo – zabrinuto će Damir Poljičak o ovotjednoj ulozi.
Nakon što je prošloga tjedna oduševio žiri i odnio pobjedu, Damir Poljičak sada ima poprilično težak zadatak. U showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ove će nedjelje utjeloviti jednu od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, Mariah Carey, a pjevat će njenu pjesmu ‘Fantasy’.
– Možda taj dan budem zauzet, imam neke obaveze – duhovito dodaje. Koliko će mu teško biti ući u ulogu glazbene dive, provjerit ćemo ove nedjelje u novom nastavku showa.
Katarina Baban vrlo je sretna zbog toga što će nakratko postati Jelena Rozga.
– Baš ju jako volim i užasno mi je drago da sam ju dobila – zadovoljna je Katarina. Otpjevat će dva Rozgina velika hita, ‘Gospe moja’, ‘Dobitna kombinacija’, a o popularnoj pjevačici ima samo riječi hvale:
Damir Poljičak– Prekrasna talentirana žena, divno pjeva, divno izgleda i užasno je karizmatična. Glasovno je jako zahtjevna, stvarno dobro pjeva.Očekujem da ću se dobro zabavit i da ću u ovom nastupu baš, baš guštat!
Hoće li Katarina uspjeti donijeti Rozginu energiju kao što su to proteklih sezona činili Jasna Palić Picukarić, Bojan Jambrošić, Matteo Cetinski i posebno upamćeni Saša Lozar, koji će ocijeniti Katarinin nastup kao član žirija, vidjet ćemo već ove nedjelje.
Posebno zanimljiv nastup ove nedjelje očekuje nas u izvedbi Amela Ćurića. On će postati kraljica popa, Madonna, a pjevat će njenu pjesmu ‘Holiday’. Ovotjedni zadatak komentirao je iskreno, na sebi svojstven način:
– Il’ će bit’ pravo dobro il će bit’ jako loše. Priznaje kako ovu ulogu nije očekivao:
– Bit će ovo najveći izazov do sad. Vidjet ćemo na šta će to izać. Ono što sam do sad plesao mi definitivno neće pomoći.
Ove nedjelje Ana Vilenica će utjeloviti Kurta Cobaina iz grupe Nirvana, a izvest će njihov najveći hit ‘Smells like teen spirit’. Svojom ovotjednom ulogom Ana je vrlo zadovoljna:
– Baš mi je drago da je mene zapao taj zadatak. Imat ću prilike jednom u životu se pretvarati da sam Kurt Cobain. Ipak, Anu najviše brine Cobainov specifičan način pjevanja, što znači da će morati ‘poderati’ grlo:
– Nadam se da neću imati napadaj astme, kašlja i sličnih stvari na sceni. Ipak sam ja štreberica koja bi htjela biti buntovnica.
Hoće li uspjeti uvjeriti žiri u svoju buntovnu stranu, vidjet ćemo u nedjelju.
Zanimljive nastupe ove će nedjelje priuštiti Paola Valić Bekić kao Daniel Popović, Davor Dretar Drele kao Ljupka Dimitrovska, a vidjet ćemo i Maju Bajamić kao Carla Douglasa te Matka Knešaureka koji će se transformirati u velikana mjuzikla Genea Kellyja.

Foto: Press