fbpx

DanceStar Croatia: Zaplešite s nama!

Zagreb…

Bojana Gregorić, DanceStar– Ja sam kroz ples odrastala i stekla sam neka neraskidiva prijateljstva. Ples nas čini veselijima i zdravijima i ovo je idealna prilika da se i sami uvjerite koliko je ples predivan. Vidimo se u Poreču! – rekla je glumica Bojana Gregorić.

Plesna senzacija DanceStar zarazila je cijeli svijet. Samo najbolji plesači imat će priliku nastupiti te pokazati svoj talent i vještinu ovog svibnja na DanceStar finalu u Poreču, a prijave i kvalifikacijski turniri već su se održali u brojnim zemljama na čak tri kontinenta. Mladi plesni entuzijasti iz Južne Amerike, Afrike i Europe već su osigurali svoje mjesto u Poreču, a najbolji hrvatski plesači traže svoju priliku ove subote i nedjelje, 28. i 29. ožujka u zagrebačkom Hypo centru.

Jacques HoudekGlazbenik Jacques Houdek također je sudjelovao na natjecanju DanceStar, a plesače je podučavao pjevanju.
– Moje iskustvo s plesom nije baš veliko, zapravo ga ni nemam ali sam 2011. imao priliku i čast odraditi jednu zanimljivu pjevačku radionicu za sve plesače finalnog turnira i bilo je jako zabavno. Pozdravljam sve rasplesane ljude i pozivam da uplovite s nama u još jednu plesnu čaroliju – rekao je Jacques Houdek.
Još jedan hrvatski glazbenik pokazao je svoj talent prema plesnoj umjetnosti. Marko Tolja pobjednik je showa Ples sa zvijezdama a njegovo sudjelovanje zauvijek je promijenilo i obogatilo njegov život.
– Moje sudjelovanje i pobjeda u emisiji Ples sa zvijezdama promijenilo je moje mišljenje o plesu. To je vrlo ozbiljan i naporan sport i od tada jako cijenim ples i plesače. Puno se bolje krećem i ponašam na pozornici. Svakako dođite na Marko Toljaovogodišnj DanceStar u Poreč i zaplešite s nama – poziva Marko Tolja.
Kvalifikacijski turnir DanceStar Croatia u Zagrebu svim će zaljubljenicima u ples ponuditi i bogati edukacijski sadržaj pa nas tako očekuju seminari i radionice koje će voditi priznati svjetski koreografi i instruktori plesa. Atraktivna voditeljica Tina Katanić prošle se godine imala priliku pridružiti DanceStar finalu u Poreču.
– Prošle sam godine imala priliku i čast biti Tina Katanićdijelom DanceStara. Bilo je puno mladih talenata, puno ljudi iz cijelog svijeta i bilo je gušt gledati kako svako na svoj način komunicira svojim jezikom kroz ples. Osobno plešem salsu već neko vrijeme i moram reći da ples oplemenjuje dušu, a pogotovo kad imate priliku vidjeti ovakve talente – rekla je Tina.
Ovogodišnji program DanceStar finala u Laguni Poreč koji traje od 20.do 24. svibnja 2015. godine obogaćen je dodatnim aktivnostima i iznenađenjima koja će oduševiti brojne posjetitelje i sudionike ovoga prestižnoga plesnog događanja. U okviru DanceStar finala i ove će se godine održati veliko međunarodno natjecanje u plesu, DanceStar Finals – World Dance Masters 2015. gdje se najbolji plesači svijeta bore za prestižnu titulu DanceStar winner of the year.
Pozivamo sve ljubitelje plesa da se pridruže DanceStar Croatia ove subote, 28. i 29. ožujak u zagrebačkom Hypo centru. Sve informacije i obavijesti o velikom plesnom spektaklu mogu se pronaći na službenoj internet stranici www.dancestar.org te na Facebook stranici www.facebook.com/esdu.org.

Foto: Press