fbpx

Danijela Martinović: Boksam i osjećam se fantastično!

Uz osobne trenere…

Do ljeta ću biti u odličnoj formi, kaže pjevačica

Danijela MartinovićDanijela Martinović već šest tjedana intenzivno trenira u fitness centru Dream gym u Zagrebu uz osobne trenere Iris Rajčić, Ivana Kavrana te Tomislava Dolušića, prof. kineziologije i voditelja centra.
– Moja velika želja je bila naučiti boksati i konačno mi se to ostvarilo – otkrila je Danijela za portal Scena.hr. Danijela se uz trenersku ekipu Dream gyma osjeća izvrsno.
– Do ljeta ću biti u odličnoj formi, a svima poručujem da svakako probaju fit box i Hard body by Dream gym – istaknula je Danijela. Trener Tomislav Dolušić pohvalio je lijepu pjevačicu.
– Zaista moram pohvaliti veliki trud i napredak Danijele, koja je u svega nekoliko treninga savladala osnove fit boxa. Također moram naglasiti da Danijela MartinovićDanijela trenira i po našem novom programu Hard Body, a rezultati su vidljivi iz dana u dan – zaključio je Tomislav. Dodaje kako godinama usavršavaju koncept osobnog treninga.
– Koji se bazira na funkcionalnom treningu, uz korištenje različitih trenažera, poput Freemotion sprava, kettlebella, bugarskih vreća… Fit box – rekreativni boks važna je komponenta naših osobnih treninga, a u ponudi imamo i grupni program Fit box – objasnio je Dolušić.

Foto: Dream gym