fbpx

Danijela Martinović i Kikići snimili spot za pjesmu Think Pink!

think pink 2

Vesela pjesma šalje pozitivan stav i optimizam i pokazuje kako nikada ne treba odustati jer je u životu sve moguće. Splitska pjevačica Danijela Martinović i dječji zbor Kikići snimili su pjesmu i videospot Think Pink za istoimenu humanitarnu akciju za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Kadrovi prekrasnog videospota, za pjesmu koja će bez sumnje olakšati mališanima u borbi sa svojom teškom bolešću, snimljeni su na sceni Međunarodnog centra za usluge u kulturi u Travnom. Videospot je snimljen u režiji Denisa Lepura i Marka Stanića te produkciji KADRA22.

Humanitarna akcija Think Pink pokrenuta je kao zajednička inicijativa udruge Krijesnica, za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima, Danijele Martinović i udruge Dama za poticanje istinskih životnih vrijednosti. Akcijom se želi upoznati javnost s problemima s kojima se susreću djeca i obitelji djece oboljele od malignih bolesti. Pomoći njihovoj lakšoj i bržoj socijalizaciji i povratku svakodnevnom životu te aktivnostima nakon liječenja. Također se želi ukazati na važnost pozitivnog stava i optimizma u procesu liječenja i oporavka oboljele djece.

Akcija ima i konkretan financijski cilj, a to je osiguravanje sredstava za rehabilitaciju 30 do 40 djece izliječenih od malignih bolesti u Rehabilitacijskom kampu udruge Krijesnica u Fužinama. Novac za organizaciju rehabilitacijskog kampa prikuplja se prodajom knjižice Think Pink u prodavaonicama Dm-a. Pozivom na humanitarni telefon 060 66 01 (cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 6,99 kn, a iz mobilne 8,41 kn) i uplatama od strane kompanija i donatora pojedinaca na račun udruge Dama HR70 23400091510580357.

Poslušajte prekrasnu pjesmu: 

[vsw id=”r4uzME561rY&feature=youtu.be” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]