fbpx

Katarina Prnjak prodavala kolačiće u humanitarnoj akciji!

Katarina Prnjak– Majka je mene i brata od malena učila kako je jako važno pomagati onima kojima je pomoć potrebna. Posebno je osjetljiva na djecu. Uvijek nam je govorila da moramo čuvati odjeću kako bismo je kasnije mogli darovati onoj djeci koji su prerano osjetili gorku stranu života. I svake godine smo naše stvari darovali Crvenom križu – ispričala je za portal Scena.hr Katarina Prnjak. Manekenka je imala sretno djetinjstvo, ali je jako pogađa patnja i nemoć. Zato se uvijek odazove humanitarnim akcijama. Tako je jučer prodavala kolačiće za udrugu ‘Veliko srce malom srcu’. Humanitarna akcija bila je u trgovačkom centru Westgate koji je slavio četvrti rođendan. A HÖGL Shoe Fashion i Wedding City su okupili ljepotice – aktualnu Miss Hrvatske Lanu Gržetić te bivše misice Katarinu i Ivana Ergić. Katrina, kaže, da je uživala u druženju s djevojkama .
– Drago mi je da sam imala priliku dati doprinos u ovoj humanitarnoj akciji – rekla je Katarina. Bivša Miss Hrvatske je u listopadu nosila i Gala humanitarnu reviju na ‘Danima vjenčanja’ na Zagrebačkom velesajmu.

– Ne želim se udati u bijeloj vjenčanici već u prljavo-ružičastoj boji. Vjenčanje će biti u intimnom okuženju, ali romantično – tada je otkrila lijepa Katarina.

Foto: Press Scena.hr