fbpx

David Mandić: Jedva čekamo da poletimo za Egipat

Ono najvažnije što nam slijedi je Svjetsko prvenstvo, rekao je David Mandić

– Ustali smo se kako je bilo po planu, ali saznali smo da zbog snježne mećave ne možemo sletjeti u Madrid pa smo ostali tu. Sad imamo Japan na koji se trebamo fokusirati. Zbog umora je i bolje da smo ostali u Zagrebu, tako da ćemo večeras odraditi taktički trening i pripremati se za Japan. Igrali smo između sebe, odigrali smo i tu jednu utakmicu sa Španjolskom, ali ne trebamo se dizati u nebesa. Ono najvažnije što nam slijedi je Svjetsko prvenstvo. Mislim da trebamo popraviti gustoću u obrani, to je ono što nas je krasilo dosad, a sve ostalo će doći. Trener uvijek govori da se iz obrane sve pokreće. Imamo dosta obveza, testiranja, čuvamo se, pazimo se, jedva čekamo da poletimo za Egipat – rekao je reprezentativac Hrvatske David Mandić.

David Mandić

Nakon odgođene utakmice EHF EURO Cupa sa Španjolskom, hrvatska muška seniorska reprezentacija nastavlja se pripremati u Zagrebu za nadolazeće Svjetsko prvenstvo kojem je domaćin Egipat od 13. do

rukomet

– Odgoda se dogodila iznenada, u zadnji tren smo saznali, ali odmah smo reagirali i izbornik je odredio što dalje. Usmjerit ćemo misli prema prvom protivniku na Svjetskom prvenstvu, prema Japanu. Prva utakmica sa Španjolcima nam je jako koristila, ali sad ćemo biti odmorniji tako da mislim da i ova situacija ima svoje prednosti i mane. Uvijek je lijepo pobijediti, ali ne smijemo se zavaravati. Ono što je pravo i što je bitno dolazi na Svjetskom prvenstvu – rekao je reprezentativac Hrvatske Halil Jaganjac.

Foto: Press – HRS