fbpx

Nova sezona detektivske serije Grantchester na malim ekranima

Zagreb…

GrantchesterHrvatska radiotelevizija (HRT) od nedjelje, 20. listopada na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u jutarnjem terminu od 9.00 sati počinje s prikazivanjem nove sezone detektivske serije Grantchester.
Glavni likovi serije Grantchester su Velečasni Sidney Chambers, nekadašnji vojnik, te policjski inspektor Geordie Keating koji udružuju svoje snage u rješavanju zločina.
Velečasni Sidney Chambers u novoj se sezoni osjeća izgubljeno, kao čovjek bez svrhe, otkad Grantchesterje njegova voljena Amanda otišla prije više od godine dana. Sidney stoga treba malo opasnosti u životu, a baš će to i dobiti kad u grad stigne američka aktivistica za građanska prava Violet Todd i raspiri njegov osjećaj za socijalnu pravdu.
U novoj sezoni serije Grantchester rješavat će slučajeve poput ubojstva nožem na prosvjedu do smrti u sirotinjskoj četvrti, trovanja u računalnom laboratoriju, kobnog pada na udaljenoj farmi, ubojitog ispada u gospodskoj kući ili žrtve krvave tučnjave bandi, uvijek treba riješiti neku tajnu i ispraviti neko zlo.
Uloge: James Norton (Sidney Chambers), Robson Green (Geordie Keating), Al Weaver (Leonard Finch), Tom Brittney (Will Davenport), Tessa Peake-Jones (Mrs Chapman).

Foto: Press