Amar Bukvić i Zijad Gračić nova pojačanja u seriji Na granici
By redakcija On 24 pro., 2018 At 11:50 AM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

TV…

Amar Bukvić– Svoje selo posjećuje otprilike jednom godišnje i njegovim dolaskom svi će biti iznenađeni. No iako živi u urbanoj sredini i ima gradske manire, u njemu živi dobro poznati lokvičanski duh – o svom liku govori Amar Bukvić kojeg ćemo već danas vidjeti u seriji Nove TV.
Ovaj tjedan u seriji ‘Na granici’ stiže pojačanje, pa ćemo tako vidjeti nove likove koje utjelovljuju poznati glumci Amar Bukvić i Zijad Gračić. Bukvića ćemo Zijad Gracicvidjeti u ulozi Domagoja, starijeg sina u obitelji Štiglić koji živi u Zagrebu. Domagoj Štiglić je stomatolog koji je s poslovnim partnerom otvorio ordinaciju u Zagrebu. U svoje rodno selo rijetko dolazi, eventualno za blagdane. Domagoj je jedini glas razuma u kući Štiglić, ali prerijetko svraća da bi taj glas itko ozbiljno čuo. Miji (Žarko Radić) on nedostaje kao saveznik protiv Gordane (Barbara Nola) i Ante (Asim Ugljen). Priželjkuje da se Domagoj jednog dana vrati kući i dovede sve u red, što Domagoju ne pada na pamet.
Poznati glumac otkriva i svoje druge poslovne planove:
– U matičnom kazalištu Gavella pripremam predstavu ‘Kiklop’ u režiji Saše Anočića, a u siječnju ću snimiti i posljednje kadrove dugometražnog filma ‘Djeca sa CNN-a’ u režiji Aide Bukvić – rekao je Amar Bukvić.
Osim Amara Bukvića ovog tjedna vidjet ćemo u seriji i Ladislava, a tu epizodnu ulogu tumači poznati glumac Zijad Gračić. Ladislav je biskupov odvjetnik koji želi razgovarati s Petrom i Krešom. Što sve novi likovi donose u najpoznatije televizijsko selo, gledatelji imaju priliku saznati u ovotjednim epizodama.

Foto: Press

comment closed