fbpx

Dino Merlin: Zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru

Zadar…

Sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin ponovno je trijumfirao, ovoga puta u Zadru

Dino Merlin

Dino Merlin– Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala zajedno sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu – rekao je neposredno nakon koncerta Dino Merlin dok je još u garderobi sređivao dojmove sa spektakla u Zadru.
Sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin Dino Merlinponovno je trijumfirao, ovoga puta u Zadru. U rasprodanoj dvorani ‘Krešimir Čosić’ Merlin je održao koncert za pamćenje. Bio je to po svim pokazateljima rekord popularnosti. Slavni umjetnik uzvratio je razdraganoj publici festivalom glazbenih emocija. Više od dva sata deset tisuća ljudi uglas je pjevalo sada već legendarne evergreene iz njegove bogate karijere pa stoga i ne čudi što je kraj koncerta čak četiri Dino Merlinputa odgađan jer su vjerni obožavatelji Dinu gromoglasnim ovacijama stalno pozivali na bis.
A iako je možda pomislio da je silaskom s bine završila njegova posebna zadarska zvjezdana večer, kasnije se predomislio. Nekoliko stotina najvjernijih obožavatelja blokiralo je izlaz iz garderobe želeći se slikati sa svojim idolom. Bilo je tu majki, baki, djevojaka, ali i mladića koji su uz Dinine pjesme rasli i zaljubljivali se.
Nakon uspješnih Arena u Splitu, Zagrebu, Osijeku, Puli te raskošne proslave Nove 2018. godine na Stradunu, idući susret sa svojom publikom, Dino Merlin potvrdio je 03. ožujka 2018. godine u Areni Varaždin.

Foto: Press – Željko Vidinović