fbpx

Domagoj Vida: Ne živi se od pobjede u Slovačkoj

Kvalifikacije…

Svaki je dan novo dokazivanje i treba potvrđivati kvalitetu, kaže Domagoj Vida

– Nismo imali mnogo vremena za pripreme, analizirali smo Azerbajdžan i odrađujemo treninge. Azerbajdžanci su nas namučili prije nekoliko godina, kao i nedavno u Zagrebu, a rezultati ne odražavaju uvijek njihovu kvalitetu. Ne bih izdvajao pojedince, nesretno su izgubili u Walesu, no imaju dobrih igrača i mogu svakome zagorčati život – rekao je Domagoj Vida.
Branič Domagoj Vida najavio je nadolazeći kvalifikacijski sraz s Azerbajdžanom u ponedjeljak, nedugo nakon velike predstave u Slovačkoj.
– Drugi smo na svijetu, imamo odlične igrače s važnim ulogama u velikim klubovima te će se najviše pitati nas. Uz pristup iz Osijeka i Trnave sigurno možemo ostvariti cilj i osvojiti sva tri boda. Poštujemo Azerbajdžan, i treba ostati s obje noge na zemlji jer ne živi se od utakmice u Slovačkoj. Svaki je dan novo dokazivanje i treba potvrđivati kvalitetu. Imamo još dosta utakmica do kraja i treba se prije svega plasirati na Europsko prvenstvo. Složio bih se da je to bila jedna od najboljih utakmica Hrvatske, svakako otkako sam ja u reprezentaciji, ali izbornik nas priprema da ta lijepa predstava ništa ne znači ako sutra ne pobijedimo Azerbajdžan – zaključio je Vida.

Azerbajdžan – Hrvatska
Kvalifikacije za EP 2020., Skupina E
9. rujna 2019. godine, 18:00 CET
Bakcell Arena, Baku

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez