fbpx

Doris Dragović o svojoj samoizolaciji i prije nego što je to postalo ‘moderno’

Doris Dragović i Goran Bogdan u 5.com s Danielom

Daniela Trbović i u novoj sezoni nastavlja sa svojom niskom megapopularnih gostiju u HRT-ovu zabavnom talk-showu ‘5.com s Danielom‘. Tako će ovaj petak, 9. rujna 2020. godine u 21.46 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV-1), ugostiti ‘prvu damu hrvatske estrade’, legendarnu Doris Dragović, i ‘najpoželjnijeg neženju hrvatske glumačke scene’ i jednog od najzaposlenijih domaćih glumaca koji već vrlo uspješno gradi i svoju inozemnu karijeru, Gorana Bogdana.
Doris Dragović

Tako je Doris Dragović govorila o svojoj samoizolaciji i prije nego što je to postalo “moderno”, pokušali smo doznati zašto glazbene dive ne vole klima-uređaje, je li istina da je prošle godine prvi put ušla u more u ovom stoljeću i zašto u goste nosi kutiju salate…
Goran Bogdan

Goran Bogdan je pak priznao što je prešutio svom bendu Luni Megumi, zašto su mu se smijali na prijemnom na ADU iako je izvodio darmu, s kojem se divljim životinjama zbližio tijekom karijere i je li doista neustrašiv. A potom su nam, uz obilje smijeha, oboje pričali i o svojim karijerima “čuvara tuđe djece”.
Potom je Doris Dragović otpjevala svoje dvije uspješnice “Zemlja i stina” i “NI riči”, a u igračkom dijelu emisije i ona i Goran su nas iznenadili i svojim crtačkim umijećem.

Doris Dragović i Goran Bogdan u 5.com s Danielom
Voditeljica: Daniela Trbović
Redatelj: Zoran Nikolić
Scenarij: Zoran Lazić
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović

Foto: Press – Renato Branđolica / HRT