fbpx

Rajka Šarić: Odbila sam Playboy, a lente ne plaćam!

Iskrena…

Rajka ŠarićLjepotica dana portala Scena.hr Rajka Šarić dobila je unosnu ponudu da se slika za Playboy, ali je odbila.
– Osim toga, dobila sam i jako dobru ponudu modne agencije Florida u Miamiju, ali sam i to morala odbiti zbog trenutne tužne situacije u obitelji – rekla je lijepa Rajka. Trenutno živi na relaciji Beograd-Split-Zagreb. Radila je puno u Italiji. Rajka je u Pescari 2009. godine izabrana za Miss Adriatic Internacional, a bila je i predstavnica Hrvatske na izboru za Best model Balkana. Rajka je jako tražen model i u regiji, ali kaže kako je tamo situacija u manekenstvu i modelingu jako loša.
– Od revija i snimanja tamo se ne može živjeti. Revije su jako loše plaćene. U Hrvatskoj je malo bolje, ali kad bi se stanje kod nas popravilo, rado bih se zadržala samo u Hrvatskoj – istaknula je Rajka. Iako je sudjelovala na raznim izborima ljepote u Hrvatskoj, tek je prošle godine osvojila titulu Miss Turizma Šibensko-kninske županije. Rajka nema dobro iskustvo s tih izbora.
– Ja svoje lente ne plaćam, ali dalje ne bih komentirala – kazala je Rajka. Dalmaciju, kaže, obožava i ne može zamisliti život bez mora. Iako se bavi modelingom i puno putuje, Rajka živi skromno. A jednog dana želi postati majka.
– Jer mislim da je to najveće bogatstvo – zaključila je Rajka.

Foto: Privatni album