fbpx

Nina Badrić: Osjećam se kao Zdravko Čolić u najboljim danima

Kraljica splitske arene – Nina Badrić

– Isuse Bože! Zar ste svi tu došli zbog mene? Hvala nebesima, trebalo je samo 23 godine da se ovo dogodi. Splite volim vas – tim riječima je Nina Badrić započela koncert u prepunoj splitskoj areni.

Nina Badrić

Vidno uzbuđena i emotivna glazbena diva već je s prvim taktovima pjesme ‘Rekao si’ digla prepunu arenu na noge. Publika je od prve note pjevala s omiljenom pjevačicom u glas, a Nina Badrić ih je vodila u maniri najvećega dirigenta.

Nina Badrić

Nakon impozantnog otvorenja uz “Rekao si”, program se nastavio s pjesmama “Dat će nam Bog” i “Moje oči pune ljubavi”, a dalje su se redali samo svevremenski hitovi poput “Za dobre i loše dane” “Ako kažeš da me ne voliš” te “Nije mi svejedno”, do pjesme “Cipele” kada je Nina opet do refrena bila jedina obasjana u mračnoj dvorani, no svjetlo joj nije ni trebalo da osjeti emocije svoje vjerne publike koja ju je pratila u riječ.

Nastavila je dalje uz “Dodire od stakla”, “Nek ti bude kao meni” i “Čarobno jutro”.

Poseban emotivni trenutak je bio dio koncerta posvećen Oliveru Dragojeviću, omiljenom glazbeniku kojeg je posebno poštovala.

– Kakav bi bio ovo koncert bez našeg Olivera. Mirno spavaj dušo moja – rekla je Nina Badrić praćena ovacijama splitske publike.

Gotovo tri sata Nina Badrić je nizala sve svoje hitove, a publika ju je nagradila tako što ju je tri puta vraćala na bis. U jednom je trenutku Nina izjavila da se osjeća kao Zdravko Čolić u najboljim danima.

Foto: Press – Maja Prgomet