fbpx

Doris Dragović u Novim dvorima bana Josipa Jelačića

Doris Dragović u jedinstvenom ambijentu Novih dvora bana Jelačića

Koncert Doris Dragović u Zaprešiću

Turistička zajednica grada Zaprešića poziva vas na jedinstveni glazbeni spektakl, koncert jedne od najvećih glazbenih diva u regiji, Doris Dragović! U intimnoj atmosferi povijesnog bogatstva u srcu grada Zaprešića, donosimo neponovljivu glazbenu čaroliju.

Doris Dragovic

Nakon lipanjske rapsodije kada su u Novim dvorima zapjevali sjajni Massimo i Vanna, glazbenu priču ciklusa Ban. Glazba. Uspomena. nastavljamo pisati s očaravajućom Doris Dragović.

Prepustite se čaroliji koju vam donosimo ispred dvorca bana Jelačića. Okruženi višestoljetnom šumom pod zvjezdanim nebom i uz pjesme jedne od najvećih glazbenih diva uživajte u magičnom, gotovo nestvarnom ugođaju.

– Dalmatinska diva – Doris Dragović posljednji je put u Zagrebu, kao i ovom dijelu Hrvatske nastupila 2019. godine kada je zagrebačka Arena bila rasprodana dva mjeseca prije samog koncerta. Sada je s nestrpljenjem očekujemo u prekrasnom ambijentu Novih dvora bana Jelačića 03. rujna kada ćemo uživati u bezvremenskim hitovima poput „Željo moja“, „Jedini“, „Sedam mora, sedam gora“, „Baklje Ivanjske“, „Malo mi za sriću triba“, „Ovo je naša krv“, „Marija Magdalena“ i mnogim drugim uspješnicama.

Pridružite nam se na glazbenom događaju sezone, koncertu koji ćemo zasigurno pamtiti po pjesmi, ali i neponovljivoj emociji koju jedinstvena Doris pruža svojoj publici. Ispišimo zajedno novu stranicu glazbene storije u zagrljaju banove ostavštine.

Broj ulaznica za ekskluzivni koncert Doris Dragović u Novim dvorima je ograničen, a dostupne su putem sustava Entrio.hr na poveznici.

Vidimo se u Novim dvorima bana Jelačića 03. rujna! – poručuju organizatori.

Foto: Press